tammikuu 19, 2024

Hakusessa MAIDOTON tai MUNATON kakku Joensuusta?

Meidän maidottomat ja munattomat tuotteemme ovat suunniteltu kutkuttelemaan makuhermoja ilman kompromisseja. Periaatteemme on tarjota herkkuja jotka maistuvat kaikille mahdollisista ruokarajoituksista riippumatta. Voit siis huoletta nauttia jokaisesta suupalasta tietäen, että erityisruokavalioille sopivat vaihtoehtomme ovat leivottu huolella eivätkä tee kompromisseja maun suhteen.

Heinosen verkkokaupasta löydät kattavan valikoiman maidottomia ja munattomia herkkuja niin leipomotuotteiden kuin konditoriatuotteidenkin saralla. Maidoton leipomotuote ei sisällä maitotuotteita tai maidon johdannaisia, esimerkiksi maitoproteiinia tai maitorasvaa. Kananmunaton tuote puolestaan leivotaan täysin ilman kananmunaa, eivätkä munattomat tuotteet sisällä myöskään siitä valmistettua lesitiiniä.

Olemme koonneet tähän listaan kaikki täytekakkuvaihtoehdot ja kahvileivät jotka sopivat maidottomaan ja kananmunattomaan ruokavalioon. Lisäksi löydät valikoimistamme myös rutkasti erilaisia munattomista ja maidottomista aineksista leivottuja leipiä sekä sämpylöitä.

ILMAN MAITOA

Kakut, jotka eivät sisällä maitotuotteita tai on mahdollista tilata maidottomana:

Muut makeat kahvileivät, jotka eivät sisällä maitotuotteita:

Muut suolaiset kahvileivät, jotka jotka eivät sisällä maitotuotteita tai on mahdollista tilata maidottomana:

 *  - merkillä varustetut kakut sisältävät oletuksena maitotuotteita, mutta ne on mahdollista tilata myös täysin maidottomista aineksista leivottuina. Klikkaa tällöin ruksi ☑ ilman maitotuotteita - ruutuun, niin kakku leivotaan raaka-aineiden osalta täysin maidottomana. Huomioithan kuitenkin, että käsittelemme tiloissamme maitotuotteita, joten kaikki tuotteet saattavat sisältää jäämiä.


ILMAN KANANMUNAA

Kakut, jotka eivät sisällä kananmunaa tai on mahdollista tilata munattomana:

Muut makeat kahvileivät, jotka eivät sisällä kananmunaa:

Muut suolaiset kahvileivät, jotka jotka eivät sisällä kananmunaa tai on mahdollista tilata munattomana:

 *  - merkillä varustetut kakut sisältävät oletuksena kananmunaa, mutta ne on mahdollista tilata myös täysin munattomista aineksista leivottuina. Klikkaa tällöin ruksi ☑ ilman kananmunaa - ruutuun, niin kakku leivotaan raaka-aineiden osalta täysin munattomana. Huomioithan kuitenkin, että käsittelemme tiloissamme kananmunaa ja lesitiiniä sisältäviä tuotteita, joten kaikki tuotteet saattavat sisältää jäämiä.

 


Voit tehdä ja maksaa tilauksen suoraan verkkokaupassa tai tilata tuotteet puhelimitse numerosta +358503822277 (ark. 8-12), sähköpostilla toimisto@heinosenleipomo.fi tai paikan päällä kahvilassa.

Mikäli erityisruokavaliotuotteista heräsi jotakin kysyttävää, kakkukonsulttimme vastaa kaikkiin kiperiin kysymyksiin puhelimitse:
050 514 7872 (ark. 8-14) - ota rohkeasti yhteyttä!


Haluaisitko kuulla meistä lisää?