Catering

Jos etsit lounaslistaa, klikkaa tästä
Jos etsit pizzerian menua, klikkaa tästä

---------------------- 

Herkullinen ruoka on tärkeä osa ikimuistoista tilaisuutta. Saat kauttamme herkulliset catering - ruokatarjoilut ja ammattitaitoisen palvelun myös omiin tiloihisi niin pienelle kuin suurellekin vierasjoukolle, juhliin kuin juhliin. Huomioithan, että pitopalvelu - tilaus on tehtävä ja lopullinen henkilömäärä ilmoitettava noin 1 viikko ennen tilaisuutta.

Palveluitamme ovat mm.
- Yritystilaisuudet
- Palaverit
- Kokouspalvelut
- Pikkujoulut
- Häät

Täysin joensuulaisena yrityksenä pidämme lähiruokaa kunniassa ja suosimme paikallisia, Pohjois-Karjalan seudun tavarantoimittajia ja raaka-aineita. Kauttamme saat halutessasi täyden palvelun tarjoilut sisältäen kuljetuksen, ruoan tarjoiluastioineen, lautaset, lasit ja ruokailuvälineet, pöytäliinat sekä tarjoiluhenkilökunnan. Toimitamme juhlapaikoille, kotiin, työpaikoille tai vaikka picnicille! Vaihtoehtoisesti voit myös noutaa valmistamamme ruoan suoraan kahvilastamme. Nouto kahvilasta on aina ilmaista, toimitusmaksu Joensuun ja Ylämyllyn alueella 25,00€.

Kanervalansekä Ylämyllynkahvilat tarjoavat erinomaiset puitteet juhlien järjestämiseen. Tunnelmallisessa, juuri remontoidussa Kanervalan kahvilassa on 90 istumapaikkaa sekä anniskeluoikeudet. Modernissa Ylämyllyn kahvilassa on 50 asiakaspaikkaa sekä kabinettitilat. Voit myös vuokrata Ylämyllyn tai Kanervalan kahvilan juhliasi varten. Keittiömme on nuorekas, innostunut ja omistautunut. Taitavissa käsissämme taipuvat myös vegaanisen ruokavalion herkut, eivätkä muutkaan erityisruokavaliot ole meille vieraita. Ammattitaitoinen henkilökunta pitää huolen siitä, että juhlasi jää mieleen.

KYSY TARJOUS : KANERVALA@HEINOSENLEIPOMO.FI


Premium - pizzojen maistelumenu

Heinosen kahviloiden sydän on kiviarinauuni, jossa aina tuoreena paistetut Italialaiset pizzat vievät kielen mennessään. Laadukkaat pizzat ovat ylpeyden aiheemme - valmistamme pizzapohjat aidolla Napolilaisella menetelmällä juureen ja omalla reseptillämme.  Heinosen Leipomon maistelumenu sisältää laitelman herkullisimpia pizzoja, joihin lukeutuvat muun muassa Serrano, Ylämyllyläinen sekä Chèvre. Ryhmän koosta rippuen pizzerian kokki voi myös lisätä maistelumenuun muita valikoimissa olevia herkullisia pizzoja. Huomioithan, että catering-tilaus on tehtävä ja lopullinen henkilömäärä ilmoitettava noin 1 viikko ennen tilaisuutta. 

››Serrano
Mozzarellajuustoa, kirsikkatomaattia, Serranon kinkkua sekä tuoretta basilikaa / tai rucolaa
 
››Ylämyllyläinen L
Possun paistia, ananasta ja Valion aurajuustoa

››Chèvre VL
Vuohenjuustoa, punasipulia, paholaisen hilloa sekä rucolaa

Lisäksi:
››  Raikas vihersalaatti &  salaatinkastike M, G
››  Pastasalaatti M
››  Ruokajuomina mehu ja vesi 
 

Hinta:  23,00€ / hlö
Minimihenkilömäärä 10hlö

Ennakkoilmoituksella saatavilla on myös laktoosittomia, vegaanisia sekä gluteenittomia vaihtoehtoja. Gluteenittomat pizzat paistetaan samassa uunissa kuin muut pizzat, mutta omalla paistolevyllään.

 


Salaattibuffa lämpimillä lisukkeilla

Lämpimät herkut:
››
Nyhtöpossua BBQ-kastikkeella M,G
›› Kanaa bearnaisekastikkeessa L,G

Kylminä:
›› Raikas vihersalaatti &  salaatinkastike M, G
››Pastasalaatti M tai coleslaw M,G tai perunasalaatti M,G
››Talon leipää ja levitettä M
››Ruokajuomina mehu ja vesi

Hinta:  20,70€ / hlö
Minimihenkilömäärä 10hlö

Huomioithan, että catering-tilaus on tehtävä ja lopullinen henkilömäärä ilmoitettava noin 1 viikko ennen tilaisuutta.


Kiusausmenu

›› Kermainen kiusaus kinkusta, kanasta, tai savulohesta L,G  tai Perinteinen Lasagne L

Lisäksi:
›› Raikas vihersalaatti &  salaatinkastike M, G
›› Talon leipää ja tuorejuustolevitettä L
›› Ruokajuomina mehu ja vesi

Hinta:  13,80€ / hlö
Hinta savulohikiusauksella:  15,50€ / hlö
Minimihenkilömäärä: 10hlö

Huomioithan, että catering-tilaus on tehtävä ja lopullinen henkilömäärä ilmoitettava noin 1 viikko ennen tilaisuutta. --------------------------------------------------------------------------------
Varmista catering – menujen take—away – hinnat sekä astiavuokran hinta henkilökunnaltamme.

Voit tutustua esimerkkimenuihimme, joista voimme lähteä muokkaamaan tilaisuuteenne sopivaa pitopalvelua. Suolaisten herkkujen oheen on mahdollista lisätä esimerkiksi maankuuluja täytekakkuja tai juhlavia macaronleivoksia. Olethan siis meihin yhteydessä, jos olet etsimässä rentoa ja mukavaa juhlapaikkaa tai herkullisia ruokia juhliisi.

Kysy tarjous : kanervala@heinosenleipomo.fi
p. 045 175 0772

Haluaisitko kuulla meistä lisää?