Heinosen pizzerian tarina juontaa juurensa vuoteen 2018.
Tänä vuonna meille heräsi utelias ajatus selvittää, kuinka Joensuuhun saataisiin maailman parasta pizzaa.
Ajatus konkretisoitui valmiiksi konseptiksi, kun matkustimme Pohjois-Italian Bolognaan ja pääsimme tutustumaan siihen, kuinka pizzapohja syntyy mestarin käsissä ja miten aitoa ja oikeaa pizzaa valmistetaan. Jo matkan alkuvaiheilla tajusimme, että pizzan sielu ja ydin on itse taikina, impasto, kuten Italiassa sanotaan. Oli meille alusta alkaen selvää, että pizzapohja on tärkein osa elämystä ja sen me halusimme tuoda mukanamme Joensuuhun.
Meille aitous on tärkeää ja siksi pizzamme ovat aina 100% käsin tehtyjä ja käyttämämme raaka-aineet ensiluokkaisia. Pizzojemme taikina leivotaan alusta alkaen omassa leipomossamme Hiiskoskentiellä. Pizzataikina matkustaa Joensuun teollisuusalueelta Kanervalan sekä Ylämyllyn kahviloihin, jossa se leivotaan valmiiksi pizzoiksi. Toivomme, että Italian matkaamme leimannut intohimo maistuu pizzoissamme, sillä juuri siitä hyvässä pizzassa on kyse. Intohimosta. Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan Ylämyllylle sekä Kanervalaan rennosta yhdessäolosta sekä herkullisesta Italialaisesta pizzasta, jonka vuoksi kannattaa tulla kauempaakin.
KANERVALA
Pizzauuni kuumana:
ke - la klo 11-20:30
YLÄMYLLY
Pizzauuni kuumana:
ti - to 11:00 - 16:30
pe 11:00 - 17:30
la 11:00 - 15:30