Yritys & Historia

Heinosen Leipomo on Joensuussa vuodesta 1968 toiminut leipomoalan yritys, jonka monipuolinen tuotevalikoima koostuu käsintehdyistä tuotteista. Jo yli 50 vuotta se on kuulunut joensuulaisten ja lähialueella asuvien elämään. Hillomunkit, lihapiirakat, wienerit ja ruokaleivät ovat tunnettua Heinosta. Rakkautemme ruokaan maistuu joka suupalassa. Haluamme luoda tuotteillamme mieleenpainuvia hetkiä elämään, sillä vasta paistetun leivän ja pullan tuoksu luo makumuistoja, jotka siirtyvät isältä pojalle. Leivomme laadukkaita tuotteita intohimolla ja aina käsin tehtynä - rakkaudella.

Aina lähellä tuotettua

Ruoan tuotannolla ja sen vastuullisuudella on merkittävä vaikutus meidän suomalaisten ja myös elinympäristömme hyvinvointiin. Kotimaisten tuotteiden hyödyntäminen on yksi yrityksemme kulmakivistä ja tästä syystä pyrimme hyödyntämään tuotteissamme mahdollisimman paljon paikallisten toimijoiden raaka-aineita.

Kaikki Heinosen Leipomon tuotteet leivotaan käsityönä omassa leipomossamme Hiiskoskentiellä Joensuussa. Ahkerat leipurimme aloittavat työpäivänsä ennen aamun sarastusta, jotta maakunnan asiakkaat saisivat joka päivä tuoretta ja samana päivänä leivottua leipää. Tuotteemme matkaavat uunituoreena kauppojen hyllyille, kahviloidemme vitriineihin ja sitä kautta ostoskoreihin ympäri Pohjois-Karjalaa. Lähileivän matka leivontapöydältä asiakkaan syliin on parhaimmillaan alle 20 metriä.

Lähellä tuotetut kasvikset ovat tärkeitä raaka-aineita niin salaattibuffetissa, kotiruokalounaissa kuin myös täytetyissä patongeissa ja artesaanipizzoissamme. Laadukkaat ja tuoreet Jaakkolan Elintarviketukun raaka-aineet takaavat maistuvan, suomalaisen maun kaikkiin tuotteisiin. Laajennamme valikoimaamme jatkuvasti uusilla kuluttajia kiinnostavilla tuotteilla ja haluamme olla myös omalta osaltamme mukana edistämässä suomalaisen maanviljelyn elinvoimaisuutta ja kotimaisten kasvisten viljelyä. Ilman hyvää viljaa ei synny ravitsevaa leipää eikä ilman tuoreita oman maakunnan kasviksia loihdita herkullista salaattia.

Valmistamme lounasruokia ja kahvilatuotteita päivittäin kolmessa kahvilassa ympäri Pohjois-Karjalaa. Kotimaisten kasvisten lisäksi suosimme tuotteissamme kotimaista lihaa sekä kalaa aina, kun hinta, laatu ja saatavuus sen mahdollistavat. Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat nauttia aterioistaan tietäen, että tarjoilemamme liha ja kala on hankittu vastuullisesti.

Yrittäjät Hannu Voutilainen (vas) sekä Petri Halonen (oik)

Liikeidea

Yrityksellä on kaksi tärkeää liiketoimintamallia: kahvilatoiminta ja tukkumyynti yritysasiakkaille (kaupat, ravintolat, kahvilat, huoltoasemat...). Henkilökunta koostuu näin pääasiassa leipureista, kondiittoreista ja kahvilatyöntekijöistä.

Kahvilat

Yrityksellä on 3 lounaskahvilaa Joensuun alueella. Kaikissa kahviloissa tarjotaan monipuolinen salaatti-buffet ja keittolounas ja lisäksi kahdessa kahvilassa valmistetaan myös leipomon omalla juuritaikinalla leivottuja artesaanipizzoja. Täytettyjä sämpylöitä sekä patonkeja on myös tarjolla moneen makuun. Kaikki sämpylät ovat itse leivottuja, tuoreita ja samana päivänä täytettyjä, mikä on iso kilpailuvaltti. Kahvina tarjoillaan perinteistä Presidentti - kahvia sekä laadukkaita Löfbergsin kahveja.

Heinosen Leipomo - jo vuodesta 1968

Heinosen Leipomon historia

Heinosen Leipomo on kuulunut kolmen sukupolven omistukseen. Yrityksen perustivat Jouko ja Pentti Heinonen ja heidän menestyksekästä työtä jatkoivat Juha ja Hannu Heinonen. 2004 peräsimeen siirtyivät ennakkoluulottomat kauppamiehet Petri Halonen ja Hannu Voutilainen. Ystävykset hyppäsivät leipomoalalle muilta aloilta ja sen vuoksi paljon riitti uutta opeteltavaa. Alussa oli entisten yrittäjien intensiivinen puolen vuoden koulutusjakso ja sitten kaksikolla olikin jo "leipurin paperit" hankittu. Yritystä on kasvatettu määrätietoisesti hyvien kumppaneiden kanssa. Mikä tärkeintä - yrittäjien välit ovat nykyään entistäkin vahvemmat. Kahdestaan yrittäminen mahdollistaa paljon, vaikka siinä riskinsä onkin. Yritystä ostettaessa ei rahoittajilta hurraa huutoja kuulunut, kun nuorukaiset halusivat ehdottomasti omistuksen olevan tasan 50/50. Näillä on menty ja liikevaihto on yli kuusinkertaistettu. Onni on, että Heinosella on ollut - ja on paljon hienoja työntekijöitä!

 

 

Laskutustiedot

Toivomme, että laskut lähetetään ensisijaisesti verkkolaskuna.

1. Verkkolaskut


Yhtiön nimi: Heinosen Leipomo Oy
Verkkolaskuosoite: 003718766848001
Välittäjä: Maventa
Välittäjätunnus: 003721291126
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
Y-tunnus: 1876684-8

2. Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun

Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja. Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa. Voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokainen lasku on erillisenä liitetiedostona. Kaikilla tiedostoilla tulee olla eri nimi.

Sähköpostilaskun osoite: invoice-18766848001@kollektor.fi

Tarkemmat tiedot: Yhden sähköpostin maksimikoko on 5Mb. PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja (PDF- versio 1.3 tai uudempi). PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja. Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm. Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0-9. Ethän käytä erikoismerkkejä liitteiden nimeämiseen.

3. Laskujen vastaanotto postitse

Heinosen Leipomo Oy
18766848001
PL 100
80020 Kollektor Scan

Lisätietoja Heinosen Leipomon laskutuksesta:
toimisto@heinosenleipomo.fi

Kiitos yhteistyöstä!

Haluaisitko kuulla meistä lisää?