Yritys & Historia

Heinosen Leipomo on Joensuussa vuodesta 1968 toiminut leipomoalan yritys, jonka monipuolinen tuotevalikoima koostuu käsintehdyistä tuotteista. Jo yli 50 vuotta se on kuulunut joensuulaisten ja lähialueella asuvien elämään. Hillomunkit, lihapiirakat, wienerit ja ruokaleivät ovat tunnettua Heinosta. Rakkautemme ruokaan maistuu joka suupalassa. Haluamme tarjota asiakkaillemme unohtumattomia makuelämyksiä,niin juhliin kuin arjen pieniin ja tärkeisiin hetkiin.

Me Heinosella haluamme olla myös omalta osaltamme mukana edistämässä suomalaisen maanviljelyn elinvoimaisuutta ja tukemassa kotimaisen rukiin jalostusta, viljelyä sekä lähellä tuotetun rukiin arvostusta. Ilman hyvää viljaa ei synny herkullista, ravitsevaa leipää. Haluamme luoda tuotteillamme mieleenpainuvia hetkiä elämään, sillä vasta paistetun leivän ja pullan tuoksu luo makumuistoja, jotka siirtyvät isältä pojalle. Leivomme laadukkaita tuotteita intohimolla ja aina käsin tehtynä - rakkaudella.

Liikeidea

Yrityksellä on kaksi tärkeää liiketoimintamallia: kahvilatoiminta ja tukkumyynti yritysasiakkaille (kaupat, ravintolat, kahvilat, huoltoasemat...). Henkilökunta koostuu näin pääasiassa leipureista ja kahvilatyöntekijöistä.

Kahvilat

Yrityksellä on 5 lounaskahvilaa Joensuun alueella. Kaikissa kahviloissa tarjotaan monipuolinen salaatti-buffet ja keittolounas. Täytettyjä sämpylöitä on myös moneen makuun. Kaikki sämpylät ovat itse leivottuja, tuoreita ja samana päivänä täytettyjä, mikä on iso kilpailuvaltti. Kahvina tarjoillaan perinteistä Presidentti - kahvia sekä laadukkaita Löfbergsin kahveja.

Heinosen Leipomo - jo vuodesta 1968

Heinosen Leipomon historia

Heinosen Leipomo on kuulunut kolmen sukupolven omistukseen. Yrityksen perustivat Jouko ja Pentti Heinonen ja heidän menestyksekästä työtä jatkoivat Juha ja Hannu Heinonen. 2004 peräsimeen siirtyivät ennakkoluulottomat kauppamiehet Petri Halonen ja Hannu Voutilainen. Ystävykset hyppäsivät leipomoalalle muilta aloilta ja sen vuoksi paljon riitti uutta opeteltavaa. Alussa oli entisten yrittäjien intensiivinen puolen vuoden koulutusjakso ja sitten kaksikolla olikin jo "leipurin paperit" hankittu. Yritystä on kasvatettu määrätietoisesti hyvien kumppaneiden kanssa. Mikä tärkeintä - yrittäjien välit ovat nykyään entistäkin vahvemmat. Kahdestaan yrittäminen mahdollistaa paljon, vaikka siinä riskinsä onkin. Yritystä ostettaessa ei rahoittajilta hurraa huutoja kuulunut, kun nuorukaiset halusivat ehdottomasti omistuksen olevan tasan 50/50. Näillä on menty ja liikevaihto on yli kuusinkertaistettu. Onni on, että Heinosella on ollut - ja on paljon hienoja työntekijöitä!

Haluaisitko kuulla meistä lisää?