tammikuu 31, 2024

Häät tulossa? Heinosen Leipomo toteuttaa unelmia ja haaveita, jotka maistuvat ihanan herkulliselta. Monille on tärkeää, että jokainen yksityiskohta hääjuhlassa on oman näköinen ja loppuun asti hiottu. Myös täytekakku, jonka leikkaaminen onkin yksi vakiintuneimmista ja ikonisimmista suomalaisista hääperinteistä. Ymmärrämme, että hääkakku onkin ehkäpä elämän merkityksellisin kakku ja siitä syystä motivoitunut tiimimme on enemmän kuin innoissaan, että saamme olla mukana toteuttamassa ikimuistoisia hääjuhlianne! 

Hääkakku voi olla alusta alkaen toiveidesi mukaan suunniteltu fantasiakakku tai perusvalikoimistamme löytyvä täytekakku. Kaikki vakiovalikoimiemme edulliset kakut sopivat erinomaisesti myös hääkakuiksi. Mikäli listakakuistamme ei löydy juuri haluamaasi, ei hätää, kustomoimme kakkuja myös toiveiden mukaan. Tutustu valikoimaamme ja löydä suosikkikakkusi laajasta katalogista!

Tutustu suosittuihin tuotteisiin ja tilaa kakku kätevästi netistä!

Mitä kannattaa ottaa huomioon hääkakun suunnittelussa?


Kaunis ja herkullinen kakku on häiden kohokohta. Siinä missä historian havinassa pöytään katettiin lähes poikkeuksetta runsailla kermapursotuksilla viimeistelty perinteinen mansikkakakku, tällä vuosikymmenellä kakut leivotaan yhä useammin häiden teemaan ja hääparin makumieltymyksiin yksilöitynä, eivätkä erikoisetkaan makuyhdistelmät ole poikkeuksellisia.

Hääkakku on perinteiseltä väritykseltään valkoinen kuten kauniin morsiamen mekkokin. Kakkuun voidaan luoda näyttävyyttä esimerkiksi teksturoidulla ja rustiikkisella kermapinnalla, aidoilla kukkasilla tai ihanasti kimmeltävällä lehtikullalla. Vaaleat boho-tyyliset Naked Cake  - hääkakut ovat taattu hitti modernien tai malaisromanttisten häiden kahvipöydässä ja mustat hääkakut kruunaavat dark & moody - teemaiset rokahtavammat häät. Mansikkahillolla ja kermavaahdolla täytetty Classic-kermakakku tai ylellinen Lakkakakku taas sopii perinteisten häiden juhlapöytään täydellisesti. Inspiraatiota kakun koristeluun voi etsiä valmiiksi esimerkiksi hääblogeista, Instagramista, häälehdistä tai Pinterestistä.

Henkeäsalpaavan upea koristelu on tärkeää kakussa, mutta sitäkin tärkeämpää on kakun herkullinen maku. Pääasia juhlakakussa onkin se, että hääkakun makuprofiili on juuri teille mieluinen. Pidättekö enemmän suklaasta ja kinuskista, tai kenties lakritsista, vai kutkutteleeko ajatus raikkaan marjaisesta kesäkakusta tai eksoottisen hedelmäisestä tutti frutti - täytteestä? Perinteisiä makuja voidaan myös modernisoida kakun koristelulla: mansikkakakku voi näyttää ulkoisesti muultakin kuin siltä klassisimmalta pursotetulta kermakakulta. Fantasiakakkuna toteutetun hääkakun suhteen vain taivas on rajana, joten anna mielikuvituksesi lentää kakkua ideoidessa! Alla erilaisia vaihtoehtoja hääkakun täytteeksi.

Custom-täytekakun pohjien vaihtoehdot
Suklaabrownie (L), Vaalea kakkupohja (M), Vegaaninen ja Gluteeniton Suklaakakkupohja (Veg,M,G), Gluteeniton Vaalea kakkupohja (G,M)

Custom-täytekakun täytteiden vaihtoehdot
Suklaamousse (L,G), Minttusuklaamousse (L,G), Mansikkamousse (L,G), Vadelmamousse (L,G), Sitruuna-valkosuklaa, Lakumousse (G), Kinuskimousse (L,G), Tutti frutti-täyte (L,G), Mansikka-kerma (L,G), Vadelma-kerma (L,G), Mustikka-kerma (L,G), Lakka-kerma (L,G), Vaniljainen tuorejuustotäyte (L,G), Tuore vadelma & mascarpone (L,G), Paahdettu valkosuklaa (G), Kuningatar Crunch, Tuplasuklaa (G), Minttukreemi (Veg,M,G), Suklaatryffelitäyte (Veg,M,G), Mokkakreemi (Veg,M,G), Pähkinä-suklaakreemi (Veg,M,G), Kinuskikreemi (Veg,M,G), Mansikkakreemi (M,G), Suklaakreemi (Veg,M,G), Vadelmakreemi (Veg,M,G), Lakukreemi (Veg,M,G).

Custom-täytekakun kuorrutevaihtoehdoehtoja ovat mm.
Kreemikuorrute (Veg,G,M), Kermakuorrute (L,G), Vaniljainen tuorejuustokuorrute (L,G), Suklaakuorrute (Veg,G,M), Suklainen Mirror Glaze (M,L,G), Sokerimassakuorrute (Veg, M,G), Suklaaganache (L,G) sekä näyttävät drip cake - valumakoristelut yhdisteltynä kreemi-tai kermakuorrutteeseen.

Custom-juustokakkujen pohjien vaihtoehdot:
Digestivekeksipohja (L), Gluteeniton suklaakeksipohja (Veg, L, G), Oreo-keksipohja (Veg, L, M), Vaalea tai tumma leivospohja (L)

Custom-juustokakkujen täytevaihtoehtoja ovat mm.
Paahdettu valkosuklaa & puolukka (G, SUOSIKKIMAKU!), Tuoremansikka-pannacotta (L,G, KESÄMAKU), Päärynä (L,G), Vanilja-vadelma (L,G), Karpalo-kinuski (G), Cappuccino (G), Tiramisu, Tropical (L,G), Tuplasuklaa (G).

LYHENTEET: L=Laktoositon G= Gluteenittomista raaka-aineista M=Maidoton Veg=Vegaaninen * Käsittelemme tiloissamme erilaisia viljoja, pähkinöitä sekä manteleita, maitotuotteita ja mantelia. Kaikki tuotteet saattavat sisältää jäämiä.

Hinnat

Vakiovalikoimistamme löytyvien hääkakkujen hinnat ovat samat kuin listoilla olevien kakkujen. 10 henkilön naked cake maksaa 33,60€ ja 100 henkilölle mitoitetut naked cake - kakut ( 4 x 20-24hlö & 1 x 10hlö) yhteensä 324,40€.  Mikäli kakkuun halutaan muutoksia tai lisäyksiä esimerkiksi koristelun suhteen, ne hinnoitellaan aina erikseen.

Toiveiden mukaan leivottujen fantasiakakkujen hinta 5,00€ - 9,00€ / hlö.

Fantasiakakut valmistetaan alusta alkaen tilaustuotteina kakkupohjaa, täytettä sekä koristeita myöten. Kakkujen hinta määräytyy koristelun haastavuuden sekä siihen käytetyn työajan perusteella. Myös mahdolliset kukkakoristeet, hääkakkujen koristeet sekä kakkujen tukirakenteet ja premium-alustat vaikuttavat kakun lopulliseen hintaan.


Laktoositon...gluteeniton...vegaaninen...keto...

Allergiat ja erityisruokavaliot eivät ole meille ongelma tai haaste, sillä valmistamme leipomolla kakkuja laidasta laitaan. Vakiovalikoimistamme löytyy useita valmiiksi vegaaniseen ruokavalioon sopivia vaihtoehtoja sekä tietenkin iso liuta maukkaita gluteenittomia täytekakkuja, macaronleivoksia ja suolaisia piirakoita. Myös valikoimiemme voileipäkakut taipuvat gluteenittomiksi ja vegaanisiksi versioiksi eivätkä maidottomat herkutkaan eivät ole meille tuntematonta tonttia. Valmistamme erikoistilauksesta myös KETOgeeniseen ruokavalioon soveltuvia kakkuja ja suolaista piirakkaa.

Hääkakku on mahdollista valmistaa täysin laktoosittomana ja gluteenittomana tai sen oheen voidaan leipoa erilaisia erityisruokavalioleivonnaisia yksittäisinä kakkupaloina tai hääkakun tapaan koristeltuina kokonaisina pienempinä täytekakkuina. Muista mainita aina tarjouspyynnön yhteydessä, jos juhlaväestä löytyy erityisruokavalioita noudattavia. Valmistamme kaikki kakut alusta loppuun käsityönä paikan päällä leipomossamme. Alla muutamia suosituimpia vaihtoehtoja vakiovalikoimistamme.

GLUTEENITTOMIA KAKKUJA:
Kermakakku (mansikka, lakka, kinuski, vadelma-kerma, classic)
Naked Cake
Vadelmahyydykekakku
Mangohyydykekakku
Vadelmamoussekakku
Baby Girl - kakku
Suklaamoussekakku
Mokka-suklaakakku
Suklaatryffelikakku (myös yksittäisinä kakkupaloina)
Minttu Drip Cake (myös yksittäisinä kakkupaloina)
Sacherkakku (myös yksittäisinä kakkupaloina)

MUNATTOMIA KAKKUJA:
Suklaatryffelikakku (myös yksittäisinä kakkupaloina)
Minttu Drip Cake (myös yksittäisinä kakkupaloina)
Sacherkakku (myös yksittäisinä kakkupaloina)
Gluteeniton Naked Cake
Gluteeniton Mokka-suklaakakku
Mangohyydykekakku
Vadelmamoussekakku

MAIDOTTOMIA KAKKUJA:
Suklaatryffelikakku (myös yksittäisinä kakkupaloina)
Minttu Drip Cake (myös yksittäisinä kakkupaloina)
Sacherkakku (myös yksittäisinä kakkupaloina)
The Suklaalevykakku **
Naked Cake **
Mokka-suklaakakku **
Vadelmamoussekakku **

** Huom: Kakun perusmalli sisältää maitoa, mutta kakku on mahdollista leipoa myös maidottomana erikoistilauksesta. Mainitsethan tilatessasi, jos haluat kakun ilman maitotuotteita.

VEGAANISIA KAKKUJA:
Suklaatryffelikakku (myös yksittäisinä kakkupaloina)
Minttu Drip Cake (myös yksittäisinä kakkupaloina)
Sacherkakku (myös yksittäisinä kakkupaloina)


Yksi kakku.. kaksi kakkua.. vai kakkubuffet?


Joskus makua on vaikea päättää, morsiamen ja sulhasen makutoiveet eivät kohtaa tai kahvipöytään halutaan muuten vaan vaihtelua vaikkapa erityisruokavalioitakin ajatellen. Silloin kannattaa miettiä monipuolisempaa kakkubuffettia, joka kasvattaa vuosi vuodelta suosiotaan. Kakkubuffettiin valitaan useampaa makua, jotka täydentävät toisiaan. Kakkubuffet voi sisältää usempaa erilaista kakkua ja lisänä esim macaronseja ja kakkutikkareita.Kakut voivat olla teemaltaan yhtenevällä värillä toteutettuja tai kakkupöytä voi sisältää laajemman kattauksen näyttävästi koristeltuja eri teemaisia ja makuisia kakkuja.

Esimerkki 50 henkilön häiden kakkubuffetin sisällöstä vaaleanpunaisen ja valkoisen sävytteisellä värimaailmalla:

- 2 x 12-14hlö Classic-kermakakku 85,20€
- 3 x 10-12hlö Gluteeniton vadelmahyydykekakku 125,70€
- 2 x 12-14hlö Naked Cake 94,00€
- 2 x 12-14hlö Baby Girl - kakku 118,40€

Hinta yhteensä 423,30€ sis. alv 14%


Koekakku ja maistiaiset

Valikoimaamme on mahdollista päästä maistamaan kahviloissamme. Myymälöissä on myynnissä erilaisia päivittäin vaihtuvia vakiovalikoimamme täytekakkuja niin kokonaisina kakkuina, kuin myös yksittäisinä kakkupaloinakin. Vakiovalikoimistamme löytyy myös pieniä 6-8 henkilölle mitoitettuja mini- täytekakkuja jotka sopivat erinomaisesti maistelukakuiksi. Pienten maistelukakkujen kautta hääkakkujen makuvaihtoehtoja voi testailla kaikessa rauhassa kotona ja napata tuomariksi mukaan esimerkiksi kaasoja sekä bestmaneja. Samalla kun fiilistelette ja makustelette tulevaa hääkakkua, on ihanaa suunnata ajatukset kohti hääpäivää. Ajatella, että pian pääsemme herkuttelemaan ihan omassa juhlassanne!

Vegaanisia sekä gluteenittomia kakkujamme on mahdollista tilata myös helposti verkkokaupan kautta yksittäisinä kakkupaloina. Kakkupalan hinta a' 4,50€ / kpl.


Mikäli haluatte koemaistaa etukäteen useampaa tuotetta tai kyseessä on täysin toiveidenne mukaan kustomoitu fantasiakakku, voitte myös tilata erikoisempia kakkupaloja maisteltavaksi valitsemaanne kahvilaan noin 2 viikon toimituksella. Kysy lisää: toimisto@heinosenleipomo.fi 

 

Kakkujen koristeet ja yksityiskohdat

Kotimaisesta koivuvanerista sekä kartongista valmistetut kauniit hääkakun koristeet löydät suoraan vakiovalikoimistamme. Koriste on mahdollista noutaa Hiiskoskentien kahvilasta jopa samana päivänä. Tilauksesta myös omalla tekstillä teetetyt hääkakun koristeet. [toimitus n.2vko] Viimeistellään hääkakku juuri teidän näköisellänne hääkakun koristeella! 

 • Puinen kyltti "Tahdon" 15,90€
 • Hääkakkukoriste "Mr & Ms", hopea 7,50€
 • Kakkukoriste "Love", kulta 5,90€
 • Vanerinen hääkakun koriste omalla tekstillä alk. 25,00€

 


Hääkakun tilaus step by step

1. Näin sitä starttaillaan..

Kun tarkka hääpäivä, juhlapaikka ja vieraiden lukumäärä on selvillä, voitte lähettää meille hääkakkukyselyn sähköpostitse toimisto@heinosenleipomo.fi tai voit olla kakkukonsulttiimme yhteydessä myös näppärästi puhelimitse: 050 514 7872 (ark. 8-14)

Sisällytä sähköpostiviestiin seuraavat asiat:

 
Hääjuhlien ajankohta

 
Juhlapaikan sijainti, mikäli haluatte kakulle toimituksen

 
Arvio häiden henkilömäärästä


Toive kakun täytteestä/täytteistä ja koristelusta: onko kyseessä vakiovalikoimiemme kakku vai toiveidenne mukaan tehty fantasiakakku?


Mahdolliset erityisruokavaliot


Muutama inspiraatiokuva kakun koristelun toiveista,  niin näemme toivotun tyylisuunnan parhaiten. Jos olette tehneet vaikkapa Pinterest-taulun hääjuhlanne visuaalisista elementeistä ja kahvipöydän tarjottavista, voit liittää myös Pinterest-moodboardin linkin sähköpostiin


Toiveet tarjoiluastioiden suhteen: haluatko vuokrata telineen hääkakulle vai tuleeko kakku esille omaan telineeseen tai pitopalvelun alustoille. Mikäli kakku toteutetaan omille alustoille tai pitopalvelun telineisiin mitoitettuna, tarvitsemme kuvat sekä mitat näistä tarjoilualustoista

 
Haluatteko tilata juhliin muutakin, kuin täytekakkua?

 
Toiveet kakkujen koristeiden suhteen: Haluatteko hääkakkuun omalla tekstillä kustomoidun vanerisen kakkukyltin tai jonkin valikoimiemme valmiskoristeista? https://heinosenleipomo.fi/collections/kakkujen-koristeet


Laita sähköposotiin mukaan myös oma tai puolisosi puhelinnumero, mistä saamme teidät tarvittaessa kiinni


Kakkukonsulttimme vastaa viestiinne tarjouksella tai kysyy tarkentavia lisätietoja hääkakun suhteen.


2. Maistelukakku

Mikäli haluatte koemaistaa etukäteen useampaa tuotetta tai kyseessä on täysin toiveidenne mukaan kustomoitu fantasiakakku, voitte tilata kakkupaloja maisteltavaksi valitsemaanne kahvilaan noin 2 viikon toimituksella.


3. Maku check, koristelu CHECK!

Ennen häitä lyödään lukkoon kaikki käytänön asiat, kuten kakun maut, ulkonäkö ja koristelut, tarjoiluastiat sekä sovitaan toimitukseen tai noutoon liittyvät asiat ja mahdolliset muut tarjottavat, catering-herkut ja esillepano. Sähköpostiviestittelyn päätteeksi lähetämme keskustelun pohjalta luodun tarkemman yhteenvedon tilauksesta.  Kun saat meiltä tilausvahvistuksen sähköpostiisi, voit nostaa jalat ylös ja jatkaa häävalmisteluja levollisin mielin. Leivomme tuotteet sovitusti aina ajallaan.


4. Hääkakun nouto / Toimitus

Varmistathan juhlapaikalta, että sinne saa toimittaa ulkopuolisen tekijän valmistaman kakun ja/tai muita leivonnaisia. Lisäksi kannattaa tuplatsekata jo etukäteen, että juhlapaikalla on riittävästi kylmätilaa tuotteille. Voimme tarvittaessa lähettää tarkat kakkurasioiden mitat sähköpostiin ennen tilauksen noutoa, sillä erityisesti levykakkujen laatikot vaativat reilusti säilytystilaa ja leveyttä jääkaapin hyllyiltä.

Kakku noudetaan tai toimitetaan juhlapaikan kylmiöön häitä edeltävänä päivänä tai hääpäivän aamuna. Toimitusmaksu 10km säteellä Joensuun torilta 10,00€. Kuljetamme tuotteita ma-pe klo 8-12 ja la klo 9-11.

Jos haluat noutaa kakun itse, fantasiakakkuina toteutettavien hääkakkujen noutopisteenä toimii leipomomme Joensuussa Hiiskoskentiellä. Sisäänkäynti kahvilaan sijaitsee rakennuksen päädyssä hiiskoskentien puolella, olemme avoinna ma-to 6:00 – 15:30 ja pe 6:00 – 15:00. Hääkakut pakataan kuljetusta helpottaviin pahvisiin tai muovisiin kakkurasioihin ja telineet sekä kakkuvadit toimitetaan erikseen. Suosittelemme kuljettamaan täytekakut takapenkin sijaan auton takakontissa, jotta kakut pysyvät vaakatasossa eivätkä lähde liukumaan kakkurasiassa. Kakut tulee siirtää välittömästi jääkaappiin kuljetuksen jälkeen ja ne voi säilyttää omissa laatikoissaan.

Jos haluat kakulle kuljetuksen, voitte keskittyä hääpäivänä rauhassa toisiinne ja läheisiinne juhlapäivänä. Kuljetamme hääkakut sekä muut tuotteet juhlapaikalle sovittuun aikaan ennen juhlia. Kaikki tuotteemme säilytetään aina kylmässä ja huolehdimme kylmäketjun säilymisestä kuljetuksessa.


5. Hääkakun esillelaitto

Hääkakut kannattaa nostaa tarjolle vasta juuri kahvituksen alkaessa: erityisesti kermakakut ovat herkkiä pilaantumaan lämpimässä ja lähtevät sulamaan nopeasti kuumalla kesäkelillä. Kakkupaperin päälle leivotut perusvalikoimiemme kakut on helpointa siirtää tarjoilualustalle ison paistilastan avulla. Kaikkien kakkujen alla on kakkupaperin ja kakun välissä siirtelyä helpottava ohut kakkupahvi, jotta nostaminen ja siirtely olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Voimme konsultoida ja neuvoa kakkujen siirtämisessä puhelimitse ennen juhlia. 

Hopeiselle premium-kakkualustalle leivotut kakut voi nostaa tarjolle juhlapöytään sellaisenaan. Voit siis säilyttää kakkuja jääkaapissa aivan h-hetkeen saakka ja nostaa ne tarjolle nopeasti sekä helposti ilman, että kakkua tarvitsee siirtää pois alustalta. Premium-alustalle leivottuihin kakkuihin et siis tarvitse välttämättä erillistä kakkuvatia.


6. Häiden jälkeen..

Palauta hääkakkuteline ja muut astiat häitä seuraavalla viikolla Hiiskoskentien myymälään ja kerro meille, kuinka häät onnistuivat!

 Mitä tarjolle kakun lisäksi?

Monet hääparit haluavat tarjota hääkakun ja buffetpöydän rinnalla myös muita leivonnaisia. Kun makeita lajikkeita on kakun ohella useampia, kakkujen kokoa ja leivonnaisten määrää kannattaa hieman pienentää jotta vieraat jaksavat maistaa kaikkia sortimentteja itse täytekakun lisäksi ilman ähkyä.

Esimerkiksi näyttävät ja häiden teemaväreillä toteutetut macaronleivokset ovat erittäin suosittu lisä juhlapöydässä. Tarjottavana voi olla kakun lisäksi myös suklaaseen dipattuja mansikoita tai kustomoituja nimipikkuleipiä, johon on painettu teidän etukirjaimenne, nimenne, uusi sukunimenne tai hääjuhlien ajankohta. Pienet herkkupalat antavat juhlapöytään näyttävyyttä ja modernia ilmettä.

SUOLAISIA VAIHTOEHTOJA HÄÄJUHLIIN

Voileipäkakut: ​
Kinkkuvoileipäkakku
Lohivoileipäkakku
Feta-kasvisvoileipäkakku
Vegaaninen voileipäkakku

Suolaiset leivonnaiset:
Karjalanpiirakat
Laktoosittomat riisipiirakat
Laktoositon munavoi
Pikkupizzat

Suolaiset piiraat:
Kinkku
Lohi
Broileri
Savuporo
Feta-kasvis
Härkis
Tonnikala

Salaatit:
Kanasalaatti
Vihersalaatti
Kinkkupastasalaatti
Meetvurstipastasalaatti
Gluteeniton Kinkkupastasalaatti
Gluteeniton Meetvurstipastasalaatti
Kanapastasalaatti
Gluteeniton Kanapastasalaatti
Savulohipastasalaatti
Gluteeniton Savulohipastasalaatti
Feta-kasvissalaatti
Feta-kanasalatti
Savulohisalaatti
Sienisalaatti

MAKEITA VAIHTOEHTOJA HÄÄJUHLIIN

Nimipikkuleivät
Klassiset herrasväen pikkuleivät
Marja crunch - herrasväen pikkuleivät
Macaronleivokset
Pullakranssi
Cake pops - kakkupallerot
Amerikkalaiset suklaapikkuleivät
Mudcake-cookiet
Nimipikkuleivät omalla tekstillä
Minttusuklaa-kahvikakku
Banaani-suklaa kahvikakku
Tiikerikakku
Suklaamansikat (erikoistilaustuote)
Cupcaket (erikoistilaustuote)
Överimunkit (erikoistilaustuote)Hääjuhlien catering

Maistuva ruoka on tärkeä osa ikimuistoista tilaisuutta. Saat kauttamme herkulliset leipomotuotteet sekä catering - ruokatarjoilut ja ammattitaitoisen palvelun myös omiin tiloihisi niin pienelle kuin suurellekin vierasjoukolle, juhliin kuin juhliin. Tuotevalikoimamme on laaja, leipomo-ja konditoriatuotteiden koko kirjo. Meiltä saatniin sämpylät, salaatit, suolaiset piirakat, lämpimät lounaat kuin maistuvat täytekakutkin kaikkiin juhliin. Tutustu valmiisiin catering-menuihin TÄÄLLÄ.

Hääkakkutelineet, kakkuvadit ja macaron-telineet

Hääkakun voi tilata myös pystymalliseen hääkakkutelineeseen kasattuna tai voit vuokrata tilauksesi oheen spiraalin mallisen rustiikkisen kakkutelineen tai tilata kakun hopeiselle pahviselle premium-kakkualustalle leivottuna. Vuokrattavia telineitä ja alustoja on rajoitettu määrä, joten astiat kannattaa varata hyvissä ajoin kakkutilauksen vahvistuksen yhteydessä.

Hääkakun ja telineen voi noutaa toimipaikastamme Hiiskoskentieltä tai voimme toimittaa kakut suoraan juhlapaikalle n.10km säteellä Joensuun keskustasta. Kuljetamme herkkuja ma-pe klo 8-12 ja la klo 9-11. Telineiden ja kakkuvatien vuokra-aika on n. 3vrk.

HINNASTO
Hopeinen premium-kakkualusta, pahvia, 5,00€ - 10,00€
Hääkakkuteline 3krs, alumiinia 20,00€ (1kpl)
Hääkakkuteline 4krs, alumiinia 20,00€ (1kpl)
Hääkakkuteline, spiraali, metallia 20,00€ (1kpl)
Kakkukkuvati pyöreä, lasia 6,00€ (1kpl)
Kakkuvati jalallinen, lasia  6,00€ (1kpl)
Kakkuvati “barokki” halk. 26cm, kork. 21cm, akryyli 8,00€ (1kpl)
Musta tarjoilualusta 52cm x 32cm 1/1 GN 8,00€ (2kpl)
Musta tarjoilualusta 26 cm x 32 cm 6,00€ (4kpl)
Kakkuvati musta pyöreä 28 cm 6,00€ (6kpl)
Kakkuvadin korokejalusta, pähkinäpuu 3,00€ (2kpl)
Kakkukupu halk. 27 cm, kork. 14cm, muovia 4,00€ (9kpl)
Iso macaronteline 80-140 leivokselle, 8krs, 25,00€ (1kpl)
Pieni macaronteline 20-42 leivokselle, 4krs, 15,00€ (1kpl)

Kolmi-ja nelikerroksisen telineen saa purettua osiin ja se sopii niin täytekakuille kuin myös leivoksille ja kuppikakuillekin. Kiinteä spiraaliteline on näppärä valinta mihin tahansa juhliin, sillä siihen voit nostaa kakut tarjolle myös itse.

Kolmikerroksiseen kakkutelineeseen mitoitetut kakut riittävät yhteensä noin 25 henkilölle ja nelikerroksiseen kakkutelineeseen mitoitetut kakut riittävät yhteensä noin 50-75 henkilölle. Spiraalitelineeseen mitoitetut kakut riittävät yhteensä noin 50-75 henkilölle.Suosittuja tapoja on kattaa tarjolle lisäkakkuja myös erillisille kakkuvadeille, jotka nostetaan esille hääkakkutelineen viereen.

Kolmikerroksisen telineen mitat:
Alin taso halk. 27,5cm (korkeus max 14cm)
Keskimmäinen taso halk. 21,5cm (välin korkeus 14cm)
Ylin taso halk. 14,5cm

Nelikerroksisen telineen mitat:
Alin taso halk. 32cm (korkeus max 14cm)
Toisiksi alin taso halk. 27cm (välin korkeus 15cm)
Toisiksi ylin taso halk. 21cm (väli 14cm) Ylin taso halk. 15cm

Spiraali-kaaritelineen mitat:
Alin taso halk. 29cm (välin korkeus 17cm)
Keskimmäinen taso halk. 25cm (välin korkeus 19cm)
Ylin taso halk. 25cm

Hopeinen premium-kakkualusta täytekakun alle 5,00€

Hopeinen premium-kakkualusta levykakun alle 10,00€

Hääkakkuteline 3krs, alumiinia 20,00€ (1kpl)

Hääkakkuteline 4krs, alumiinia 20,00€ (1kpl)

Hääkakkuteline, spiraali, metallia 20,00€ (1kpl)

Kakkukkuvati pyöreä, lasia 6,00€ (1kpl)

Kakkuvati jalallinen, lasia  6,00€ (1kpl)Kakkuvati “barokki” halk. 26cm, kork. 21cm, akryyli 8,00€ (1kpl)

Musta tarjoilualusta 52cm x 32cm 1/1 GN 8,00€ (2kpl)

Musta tarjoilualusta 26 cm x 32 cm 6,00€ (4kpl)

Kakkuvati musta pyöreä 28 cm 6,00€ (6kpl)

Kakkuvadin korokejalusta, pähkinäpuu 3,00€ (2kpl)

Kakkukupu halk. 27 cm, kork. 14cm, muovia 4,00€ (9kpl) 

Iso macaronteline 80-140 leivokselle, 8krs, 25,00€ (1kpl)


 Pieni macaronteline 20-42 leivokselle, 4krs, 15,00€ (1kpl)

Tilavuokra

Kaikki kolme kahvilaamme on myös mahdollista vuokrata juhlakäyttöön aukioloaikojemme ulkopuolella. Hääjuhliin parhaiten soveltuvat kaksi uusinta kahvilaamme: Kanervalan sekä Ylämyllyn kahvila.

Avarassa ja modernissa Kanervalan kahvilassa on yhteensä 80 asiakaspaikkaa ja 135 neliötä, joten sen tilat sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin. Kesällä käytössäsi on myös viihtyisä 2023 uudistettu 60 neliön kokoinen terassi, jossa on yhteensä 30 asiakaspaikkaa.

Tunnelmallinen Ylämyllyn kahvila tarjoaa mukavat puitteet hieman pienempiin juhlatilaisuuksiin. Viihtyisästä kahvilasta löytyy yhteensä 50 asiakaspaikkaa, yksi 50" televisio ja äänentoisto käytössäsi.

Kahviloidemme tilavuokra on 70€/h ja se sisältää:

 • Kahvilan esteettömällä sisäänpääsyllä
 • Koko kahvilan käyttöösi vuokra-ajalle
 • Yhden tarjoilijan käyttöösi
 • Istumapaikat pöydissä 50-100 henkilölle
 • Suunnittelemme yhdessä etukäteen juhlaanne ja vierasmäärään sopivan pöytäjärjestyksen
 • Tilasta löytyvät äänentoistolaitteet ja näytöt käyttöösi
 • Perussiivouksen
 • Ruoka- ja kahviastiaston viinilaseineen, vesikarahvit ja servietit tarjoilun tullessa meiltä


Kuvia juhlatiloista

KAHVILA-MYYMÄLÄ KANERVALAKAHVILA-MYYMÄLÄ YLÄMYLLY


Tilaus-ja toimitusaika

Perinteisten listakakkujemme normaali tilausaika : 2 arkipäivää, fantasiakakut min. 1-2 viikkoa. Huomioithan kuitenkin, että sesonkiaikoina tilausten ruuhkauduttua saatamme joutua sulkemaan verkkokaupan ja kakkutilaukset normaalia aiemmin, joten hääkakkujen tilausta ei kannata jättää viime tippaan. Salaatteja ja lämpimiä ruokia sekä vuokrattavia tarjoiluastioita sisältävät Catering-tilaukset on tehtävä ja lopullinen henkilömäärä ilmoitettava noin 1 viikko ennen tilaisuutta.

Olethan meihin yhteydessä , niin laitetaan suunnittelu käyntiin. Voit tehdä ja maksaa tilauksen suoraan verkkokaupassa tai tilata tuotteet puhelimitse numerosta +358503822277 (ark. 8-12), sähköpostilla toimisto@heinosenleipomo.fi tai paikan päällä kahvilassa. Suunnitellaan yhdessä ikimuistoiset häät!

Kakkukonsulttimme vastaa kiperiin kysymyksiin puhelimitse:
050 514 7872 (ark. 8-14)

Catering-tilaukset:
kanervala@heinosenleipomo.fi


Tilauksen peruutus


Fantasia/hääkakkutilauksen peruutus: Mikäli vahvistettu tilaus perutaan 8 arkipäivää ennen noutoa, sen voi perua tai siirtää veloituksetta. Jos peruminen tehdään tämän ajankohdan jälkeen, tilauksen arvosta veloitetaan 50%. Tilausten siirrot katsotaan tapauskohtaisesti.

--------------------


Huh, tulipas tänne paljon tekstiä ja asiaa. Mikäli jokin asia jäi vielä askarruttamaan, ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä. Toivotamme ihania ja inspiroivia hetkiä hääsuunnittelujen merkeissä! 🤗

T: Susanne (konditoriavastaava) & Heinosen Kondistiimi

Alla vielä muutamia kuvia valmistamista hääkakuistamme.
Lisää kuvia löydät Instagramistamme // @heinosenleipomo.Haluaisitko kuulla meistä lisää?