huhtikuu 22, 2024

Herkullisia gluteenittomia tuotteita arkeen ja juhlaan

Täältä löydät listattuna Heinosen gluteenittomat täytekakut, kahvileivät sekä muut gluteenittomat tuotteet. Olipa kyseessä sitten syntymäpäiväjuhlat, valmistujaiset, kahvihetki ystävien kanssa tai vaikkapa vain arjen piristys, meiltä löydät herkut juhlaan kuin juhlaan.

Gluteenittomista aineksista valmistetut tuotteet leivotaan konditoriassamme käsityönä ja tavoitteenamme on saada gluteenittomat tuotteet niin suussa sulavan herkullisiksi, ettet edes huomaa syöväsi gluteenittomia leivonnaisia.

Gluteeniton leipomotuote ei sisällä:
- Viljatuotteita, kuten vehnää tai sen johdannaisia
- Tavallista kauraa
- Gluteenia sisältävä tärkkelyksiä (esim. vehnätärkkelys)
- Maltaita (esim. ohramallas)

Tuoreus ja Laatu Ensin

Leipomomme tärkeimpiä arvoja ovat tuoreus ja laatu. Siksi valmistamme tuotteemme aina tilauksesta ja vain parhaista raaka-aineista.

Pyrimme myös jatkuvasti kehittämään ja laajentamaan tuotevalikoimaamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme entistäkin monipuolisempia ja herkullisempia vaihtoehtoja. Otamme mielellämme vastaan myös asiakkaidemme toiveita ja ehdotuksia uusista tuotteista.


Gluteenittomat tuotteet kahviloissa

Kaikista kahviloistamme löydät vitriinituotteena vaihdellen erilaisia gluteenittomia leivonnaisia, kuten täytekakkuja. Kaikki kahvilamme tarjoavat salaattibaareissa myös gluteenittomia proteiininlähteitä vaihdellen ja suurin osa lämpimistä lounaistamme valmistetaan gluteenittomana muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Kurkkaa päivittäin vaihtuva lounaslistamme TÄÄLTÄ.  Ammattitaitoiselle catering-palvelullemme gluteeniton ruokavalio ei ole este tai hidaste, vaan kauttamme on mahdollista saada erikseen tilaamalla myös ihania gluteenittomia salaatteja sekä lämpimiä ruokia. Tutustu cateringiin TÄÄLLÄ

Ylämyllyn kahvilastamme myös:
- Gluteenittomia täytettyjä sämpylöitä sekä leipiä erikseen tilaamalla
- Artesaanipizzaa gluteenittomalla pohjalla valmistettuna
- Päivittäin vaihtuva valikoima gluteenittomia makeita kahvileipiä

Kanervalan kahvilastamme myös:
- Gluteenittomia täytettyjä sämpylöitä sekä leipiä erikseen tilaamalla
- Artesaanipizzaa gluteenittomalla pohjalla valmistettuna
- Päivittäin vaihtuva valikoima gluteenittomia makeita kahvileipiä

"Saattaa sisältää pieniä määriä"

Huomioithan kuitenkin, että "Saattaa sisältää pieniä viljatuotteita" - merkintä löytyy kaikista konditoriatuotteista ja kakuistamme, sillä valmistamme tuotantotiloissamme myös vehnää sisältäviä täytekakkuja sekä leivonnaisia. Vaikka puhdistamme pöytäpinnat ja työtilat huolellisesti vehnää sisältävien tuotteiden käsittelyn jälkeen, leivomme gluteenittomat tuotteet puhtailla kertakäyttökäsineillä erikseen näille tuotteille varatulla pöytätasolla ja säilytämme gluteenittomat tuotteet muista tuotteista erillään, voi gluteenittomiin herkkuihin päätyä silti pieniä määriä vehnää muiden tuotteiden, jauhopölyn tai vaatteiden kautta. Vehnää pystyy kulkeutumaan tuotteisiin myös kuljetusprosessien aikana tai vitriinin muista vehnää sisältävistä tuotteista, sillä kaikki gluteenittomat tuotteet eivät ole yksittäispakattuja. Tarkistathan tuotteen allergeenitiedot aina myös tuotteen pakkauksesta.

Miten löydän gluteenittomat tuotteet verkkokaupasta?

Gluteenittomat tuotteet on merkitty verkkokauppaan "gluteeniton / ilman gluteenia" - tuotemerkinnällä. Voit rajata tuotteet kategorioittain tai tarkastella hakupalkin kautta gluteenittomien tuotteiden laajaa valikoimaa yhdellä kertaa.

Olemme koonneet alle kaikki täytekakkuvaihtoehdot ja kahvileivät jotka sopivat gluteenittomaan ruokavalioon.

GLUTEENITTOMAT KAKUT:

MUUT GLUTEENITTOMAT MAKEAT KAHVILEIVÄT:

GLUTEENITTOMAT SUOLAISET KAHVILEIVÄT:

GLUTEENITTOMAT SESONKITUOTTEET:


Tarkistathan tuotteiden allergeenitiedot aina myös tuotteen pakkauksesta.

Gluteeniton fantasiakakku perhosteemalla, perhoset gluteenitonta vohvelia


Gluteeniton fantasiakakku heppateemalla ja tuoreilla kukilla


Gluteenittomat fantasiakakut

Design-fantasiakakut ovat paljon enemmän kuin vain kakkuja; ne ovat taideteoksia, jotka herättävät tunteita ja piirtyvät mieleen ihaniksi muistoiksi. Olipa kyseessä sitten räväkkä sateenkaarikakku, taikametsän satumainen maisema tai suosikkihahmoilla koristeltu kakku, ammattitaitoiset kondiittorimme pystyvät toteuttamaan visiosi yksityiskohtaisesti myös gluteenittomana.

Kokoa fantasiakakusta mieleisesi kokonaisuus


Custom-täytekakun pohjien vaihtoehdot (valitse 1)
Vegaaninen ja Gluteeniton Suklaakakkupohja (Veg,M,G), Gluteeniton Vaalea kakkupohja (G,M)

Custom-täytekakun täytteiden vaihtoehdot (valitse 1-2)
Suklaamousse (L,G), Minttusuklaamousse (L,G), Mansikkamousse (L,G), Vadelmamousse (L,G), Lakumousse (G), Kinuskimousse (L,G), Tutti frutti-täyte (L,G), Mansikka-kerma (L,G), Vadelma-kerma (L,G), Mustikka-kerma (L,G), Lakka-kerma (L,G), Vaniljainen tuorejuustotäyte (L,G), Tuore vadelma & mascarpone (L,G), Paahdettu valkosuklaa (G), Tuplasuklaa (G), Minttukreemi (Veg,M,G), Suklaatryffelitäyte (Veg,M,G), Mokkakreemi (Veg,M,G), Pähkinä-suklaakreemi (Veg,M,G), Kinuskikreemi (Veg,M,G), Mansikkakreemi (M,G), Suklaakreemi (Veg,M,G), Vadelmakreemi (Veg,M,G), Lakukreemi (Veg,M,G).

Custom-täytekakun kuorrutevaihtoehdoehtoja ovat mm.
Kreemikuorrute (Veg,G,M), Kermakuorrute (L,G), Vaniljainen tuorejuustokuorrute (L,G), Suklaakuorrute (Veg,G,M), Suklainen Mirror Glaze (M,L,G), Sokerimassakuorrute (Veg, M,G), Suklaaganache (L,G) sekä näyttävät drip cake - valumakoristelut yhdisteltynä kreemi-tai kermakuorrutteeseen.


GLUTEENITTOMISTA AINEKSISTA VALMISTETULLA POHJALLA

Myös useat voileipäkakkumme, kuten klassinen kinkkuvoileipäkakku, on mahdollista tilata gluteenittomalla oman leipomon voileipäkakkupohjalla leivottuna.  Klikkaa tällöin ruksi ruutuun ☑ gluteenittomista aineksista valmistetulla pohjalla - tällöin kakku leivotaan raaka-aineiden osalta täysin gluteenittomana.

VOILEIPÄKAKUT, JOISTA ERIKSEEN TILATTAVISSA MYÖS GLUTEENITON VAIHTOEHTO:


Tutustu ja tilaa!

Voit tehdä ja maksaa tilauksen suoraan verkkokaupassa tai tilata tuotteet puhelimitse numerosta +358503822277 (ark. 8-13), sähköpostilla toimisto@heinosenleipomo.fi tai paikan päällä kahvilassamme Joensuussa.

Mikäli erityisruokavaliotuotteista heräsi jotakin kysyttävää, kakkukonsulttimme vastaa kaikkiin kiperiin kysymyksiin puhelimitse: 050 514 7872 (ark. 8-14) - ota rohkeasti yhteyttä!


Haluaisitko kuulla meistä lisää?