huhtikuu 18, 2024

Hei herkkusuu! Vappuviikon tilaukset ovat nyt auki ja otamme munkki- ja simatilauksia vastaan nettikauppamme kautta.

Taattuja vapun hittejä ovat leipureidemme käsin tekemät rinkelimunkit, maankuulut muhevan mehevät hillomunkit sekä kondiittoriemme loihtima pirtsakka sitruunamarenkikakku, joka on myynnissä vain rajoitetun ajan. Valmistamme leipomolla myös herkullista klassikkoreseptillä valmistettua simaa, joka maistuu jokaiselle. Sima valmistetaan samalla menetelmällä kuin kotonakin, sitruunasta, sokerista, fariinisokerista sekä vedestä. Siksi meidän simamme maku on ihanan perinteinen ja lapsuudesta tuttu.


Vapun tilausvalikoima 2024

PERINTEISET HERKUT

Hillomunkki 1kpl (L)..................................................0,90€
Hillomunkkipussi [5 munkkia] (L)......................3,30€
Rinkelimunkki 1kpl (L).............................................1,50€
Rinkelimunkkipussi [5 munkkia] (L)..................3,30€
Gluteeniton donitsi (Veg,M,G)...............................2,50€
Heinosen juhlasima (Veg,M,G).............................4,90€

KONDITORIAN PARHAIMMAT

Sitruunamarenkikakku........................................45,60€ / 10 hlö
Trio-karuselli (VL)..................................................alk. 26,80€ / 6-8hlö
Vapun Dip Cake-leivos (G)...............................23,40€ / 6kpl

PIKKUSUOLAISET KLASSIKOT

Kinkkuvoileipäkakku [6hlö] (L)................................20,80€
Tomaatti-mozzarellapiirakka [8hlö] (G,VL)......19,80€
Pulled Pork - piirakka [8hlö] (G,L)..........................19,90€
Vehnäpatonki (Veg,M)...................................................1,50€
Valkosipulipatonki (Veg,M).........................................1,50€

 


Sitruunamarenkikakku kätkee sisäänsä herkullista valkosuklaamoussea, raikasta ja rouskuvaa sitruunamarenkitäytettä sekä lemon curdia. Kakku koristellaan näyttäväksi oman leipomon macaronleivoksilla, makeisilla, donitseilla sekä värikkäillä yksityiskohdilla. Kakku on limited edition ja myynnissä vain rajoitetun ajan – tilaa omasi vapun juhliin! 🍰


Vapun Dip Cake - leivos on brunssin tai illanistujaisten upein jälkkäri Leivoimme moussekakun ihanalla banaanijäätelön ja mansikkajäätelön makuisella täytteellä ja kuorrutimme kakkupalan kauttaaltaan lohkeavalla valkosuklaan ja banaanin makuisella kuorrutteella. Näin syntyy Heinosen oma klassikko, jätskin kaltainen dip cake - leivos. Nämä vapun erikoistuotteet koristellaan näyttäviksi värikkäillä kuorruteraidoilla sekä oman leipomon white lemon-macaronleivoksilla. Limited edition.


Tilaus

Vapputuotteiden viimeinen tilauspäivä on maanantai 29.4. Tilaukset sulketutuvat klo 10:00. Voit tehdä ja maksaa tilauksen suoraan verkkokaupassa tai tilata tuotteet puhelimitse numerosta +358503822277 (ark. 8-12), sähköpostilla toimisto@heinosenleipomo.fi tai paikan päällä kahvilassa.

Maksaminen

Heinosen leipomon verkkokaupassa on maksupalveluntarjoajana Paytrail Oyj, jonka kautta voit maksaa tuotteet ennakkoon turvallisesti ja helposti kaikilla suomalaisilla maksutavoilla. Lisätietoja maksamisesta löydät täältä.

Puhelimitse tai sähköpostilla tehdyt tilaukset maksetaan noudon yhteydessä kassalle. Valitsemastasi myymälästä noudettaessa maksuvälineenä käyvät käteinen ja kortti. Myymälässä voit maksaa käteisen lisäksi Visa-, MasterCard-, Visa Electron-maksukorteilla sekä useimmilla pankkien sovelluksilla. MobilePay ei käy myymälässä.


Tuotteiden nouto

Voit noutaa vapun herkut veloituksetta valitsemastasi kahvila tai valita tuotteille kotiinkuljetuksen 10km säteellä Joensuun keskustasta. Toimitamme tuotteita Joensuun alueella 10,00€ toimitusmaksulla. Kotiinkuljetukset tiistaina klo 8-12. Voit valita sinulle sopivan toimitusajan ostoskorissa.

Kanervalan kahvilan noutoajat:
Ti 30.4. 7:00 - 18:00

Ylämyllyn kahvilan noutoajat:
Ti 30.4. 8:00 – 16:00

Hiiskoskentien leipomokahvilan noutoajat:
Ti 30.4. 6:00 – 15:30

Kotiinkuljetusajat:
Ti 30.4. 8:00 - 12:00

-----

Koko tuotevalikoimamme pääset näkemään tästä. Rajoitettu erä munkkeja saatavilla kahviloista myös ilman ennakkotilausta. Munkkejamme voit napata mukaan myös hyvin varustelluista ruokakaupoista ympäri Pohjois-Karjalaa. Katso jälleenmyyjien lista täältä ja lue lisää. Herkullista vappua! T: Heinosen poppoo


Haluaisitko kuulla meistä lisää?