syyskuu 19, 2023

Oletko vastuussa pikkujoulutarjottavista, kokoustarjottavista tai suunnitteletko kahvipöytää yhteistyökumppaneillenne tai hankkeen tilaisuuteen? Haluatko juhlistaa merkkipäivää työkavereiden kesken tai tarjota asiakkaillesi jotain mielenpainuvaa ja unohtumatonta? Olisitko kiinnostunut herkullisten tuotteidemme jälleenmyynnistä?

Heinosen Leipomo on Joensuussa vuodesta 1968 toiminut leipomoalan yritys, jonka monipuolinen tuotevalikoima koostuu käsintehdyistä tuotteista. Jo yli 50 vuotta se on kuulunut joensuulaisten ja lähialueella asuvien elämään. Moni vaan ei tiedä, että olemme myös ketterä kumppani yrityksille. Heinosen Leipomo toimittaa kakut ja leivonnaiset kuutena päivänä viikosta kätevästi suoraan toimistolle tai yrityksesi tiloihin Joensuun alueella kiinteällä 10€ toimitusmaksulla.

Catering-tilaukset:
catering@heinosenleipomo.fi

Kokoustarjottavat ja Catering

Maistuva ruoka on tärkeä osa ikimuistoista tilaisuutta. Saat kauttamme herkulliset leipomotuotteet sekä catering - ruokatarjoilut ja ammattitaitoisen palvelun myös omiin tiloihisi niin pienelle kuin suurellekin vierasjoukolle, juhliin kuin juhliin. Tuotevalikoimamme on laaja, leipomo-ja konditoriatuotteiden koko kirjo. Meiltä saatniin sämpylät, salaatit, lämpimät lounaat kuin maistuvat täytekakutkin kaikkiin juhliin. Tutustu valmiisiin catering-menuihin TÄÄLLÄ.

Leipomomme suosituimmat kokoustarjottavat, täytetyt sämpylät ja patongit, valmistetaan joka aamu tuoreista raaka-aineista valitsemillasi täytteillä. Erityisruokavaliot eivät ole meille haaste tai hidaste, vaan ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa valmistaa tilaisuuteesi myös niin gluteenittomat kuin vegaaniset herkutkin.

-----

Suolaisia ehdotuksia aamupalaverien ja kokousten tarjottaviksi:

Pienet täytetyt sämpylät 3,90€ | Isot täytetyt sämpylät 4,90€
Vaihtoehdot: kinkku, meetvursti, juusto.

Täytetyt ruokaisat patongit 6,50€
Vaihtoehdot: broileri-aurajuusto, broileri-vuohenjuusto, paahtopaisti, vuohenjuusto-paholaisenhillo sekä kuukausittain vaihtuva kausimaku.

Katetut karjalanpiirakat 3,00€ - 4,50€
Vaihtoehdot: munavoi, kinkku, juusto, savulohi.

Pikkupizzat 2,90€
Vaihtoehdot: jauheliha, kana, pizzasuikale

Suolainen piirakka 19,20€ - 24,90€ / 8 palan piirakka
Suolainen piirakka 91,00€ - 112,50€ / 48 palan pelti

Vaihtoehdot: kinkku, broileri, savuporo, savulohi, feta-kasvis, härkis, tonnikala, kuukausittain vaihtuva kausimaku.

-----

Makeita ehdotuksia kokoustarjottaviksi:

Makea piirakka alk. 11,90€ / 6 palaa
Vaihtoehdot: porkkanapiirakka, mustikkaruutu, kinuskiruutu, mokkapala, toscapiirakka, suklaaruutu, kuukausittain vaihtuva kausimaku.

 • Kausiviineri 2,50€  / kpl *
 • Hillomunkki 0,80€ / kpl *
 • Korvapuusti 1,80€ / kpl *
 • Voisilmäpulla 2,00€ / kpl *
 • Gluteeniton voisilmäpulla 3,50€ / kpl
 • Pullapitko 9,00€ / 30 viipaleen kilopitko
 • Isot cookie-pikkuleivät alk. 10,90€ / 6kpl
 • Macaronleivokset alk. 18,20€ / 12kpl
 • Kahvikakku alk. 13,20€ / 8-10 hlö
 • Täytekakut alk. 21,80€ / 6-8hlö
 • Kakkupala 4,50€ / kpl
 • Kääretorttu alk. 13,20€ / 6hlö


* Valikoidut leipomotuotteet paljousalennuksella: ota 4  - maksa 3!

Catering-tilaukset:
catering@heinosenleipomo.fi

Tilavuokra ja kabinetit

KABINETIT

SALE:n yhteydessä toimiva Kanervalan kahvila tarjoaa varattavan kabinetin 4-10 henkilölle. Kabinetti on pieni, mutta sitäkin toimivampi tila palavereihin tai kokouksiin. Kabinetista löytyy 50" televisio, joka on kytkettävissä mobiililaitteisiisi.

Kauppakeskus Myllärissä sijaitsevan Ylämyllyn kahvilan kabinettiin mahtuu yhteensä 4-12 henkilöä. Pieni tila sopii erinomaisesti kokouksiin tai palavereihin ja samalla voit tilata herkullisia pizzoja paikan päällä nautittavaksi.

Voit vuokrata kahviloiden kabinetit veloituksetta käyttöösi kahvitustarjoilujen tullessa meiltä. 


TILAVUOKRA

Kaikki kolme kahvilaamme on myös mahdollista vuokrata juhlakäyttöön aukioloaikojemme ulkopuolella. Avarassa ja modernissa Kanervalan kahvilassa on yhteensä 80 asiakaspaikkaa ja 135 neliötä, joten sen tilat sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin aina virkistyjäisistä syntymäpäiväjuhliin tai pikkujouluihin. Kesällä käytössäsi on myös viihtyisä 2023 uudistettu 60 neliön kokoinen terassi, jossa on yhteensä 30 asiakaspaikkaa.

Tunnelmallinen Ylämyllyn kahvila tarjoaa mukavat puitteet syntymäpäiväjuhliin, tyhypäiville, pikkujouluihin tai vaikka firman illanistujaisiin. Viihtyisästä kahvilasta löytyy yhteensä 50 asiakaspaikkaa, yksi 50" televisio ja äänentoisto käytössäsi.

Heinosen perinteikkäimmän Hiiskoskentien kahvilan tilat tarjoavat loistavat puitteet mm. koulutuksille, suuremmille kokouksille ja projektipäiville. 2023 uudistetussa kahvilassa on yhteensä 40 asiakaspaikkaa, yksi 50" televisio ja äänentoisto käytössäsi.

Kahviloidemme tilavuokra on 70€/h ja se sisältää:

 • Kahvilan esteettömällä sisäänpääsyllä
 • Koko kahvilan käyttöösi vuokra-ajalle
 • Yhden tarjoilijan käyttöösi
 • Istumapaikat pöydissä 50-100 henkilölle
 • Suunnittelemme yhdessä etukäteen juhlaanne ja vierasmäärään sopivan pöytäjärjestyksen
 • Tilasta löytyvät äänentoistolaitteet ja näytöt käyttöösi
 • Perussiivouksen
 • Ruoka- ja kahviastiaston viinilaseineen, vesikarahvit ja servietit tarjoilun tullessa meiltä


Kuvia juhlatiloista

KAHVILA-MYYMÄLÄ KANERVALAKAHVILA-MYYMÄLÄ YLÄMYLLY


LEIPOMOKAHVILA JA MYYMÄLÄ HIISKOSKENTIE


Personoidut yritystuotteet

Täytekakuissa ja leivoksissa on liki rajattomasti mahdollisuuksia tuoda esiin yrityksesi logoa, brändiä ja ilmettä. Oli sitten kyseessä vuosipäivä tai uuden toimipisteen avajaiset, toiveiden mukaan personoiotu kakku nostaa juhlat uudelle tasolle! Esimerkiksi valikoimiemme edulliset ja maukkaat levykakut on helppo muokata juuri yrityksesi ilmeeseen sopivaksi logokakuksi, voimme leipoa tilaisuuteen täysin alusta alkaen kustomoidun fantasiakakun, pyöreän kuvakakun omalla kuvalla teetettynä tai näyttäviä logoleivoksia firmasi tunnuksella koristeltuna.

Alla muutamia toteuttamiamme yritystuotteita. 


Jälleenmyyjäksi?

Kuljetamme leivonnaisia maanantaista lauantaihin leipomomme omilla autoilla, joten tuotteet saapuvat aina perille vasta leivottuina. Meillä on jo satoja tyytyväisiä yritysasikkaita Joensuun, Liperin, Kontiolahden ja Kiteen ja Rääkkylän alueella ja olemme innoissamme saadessamme aloittaa yhteistyön kanssasi! Jos olet kiinnostunut tilaamaan tuotteitamme yritykseesi päivittäin, ota yhteyttä myyntiimme.

Tuotteiden tilaus onnistuu helposti puhelimitse ja tuotteita on mahdollista tilata myös verkkolaskulla. Yritysasiakkaana saat meiltä henkilökohtaista palvelua yritysmyynnistämme. Toimitamme tuoreita leipiä, pullia ja kakkuja Pohjois-Karjalassa maanantaista lauantaihin, mutta voit valita tilauksellesi myös noudon valitsemaasi kahvilaan. Leipomotuotteiden tilaukset seuraavan päivän toimituksille tulee olla tehtynä klo 11:00  mennessä, maanantain tomitukset tilataan perjantaina viimeistään klo 11:00. Konditoriatuotteiden tilausaika on normaalisti noin 2-3 arkipäivää ja kustomoiduissa fantasiakakuissa 1-2 viikkoa.

Ota yhteyttä Heinosen yrityspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse. Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

----------

Catering-tilaukset:
catering@heinosenleipomo.fi


Haluaisitko kuulla meistä lisää?