heinäkuu 07, 2023

Hakusessa SOIJATON kakku Joensuusta?

Soijaton konditoriatuote ei sisällä soijapapuja eikä soijavalmisteita tai soijalesitiiniä. Heinosen valikoimista löydät myös paljon soijattomia tuotteita niin leipomotuotteiden, kuin myös konditoriatuotteiden osalta. Monet tuotteemme ovatkin luonnostaan soijattomia. Olemme koonneet tähän listaan kaikki täytekakkuvaihtoehdot, jotka sopivat soijattomaan ruokavalioon.

Kakut, jotka eivät sisällä soijaa:

ILMAN SUKLAAROUHETTA

Myös useat kermakakkumme, kuten classic-kermakakku, mansikkatäytekakku ja lakkakakku on mahdollista tilata soijattomana, sillä kakut sisältävät soijaa vain koristeena käytetystä suklaarouheesta löytyvän soijalesitiinin muodossa. Klikkaa tällöin ruksi ruutuun ☑ ilman suklaarouhetta - tällöin kakku leivotaan raaka-aineiden osalta täysin soijattomana. Huomioithan kuitenkin, että käsittelemme tiloissamme soijaa sisältäviä raaka-aineita, joten kaikki tuotteet saattavat sisältää jäämiä.

Voit tehdä ja maksaa tilauksen suoraan verkkokaupassa tai tilata tuotteet puhelimitse numerosta +358503822277 (ark. 8-12), sähköpostilla toimisto@heinosenleipomo.fi tai paikan päällä kahvilassa.

Mikäli soijattomista tuotteista heräsi jotakin kysyttävää, kakkukonsulttimme vastaa kaikkiin kiperiin kysymyksiin puhelimitse:
050 514 7872 (ark. 8-14) - ota rohkeasti yhteyttä!


Haluaisitko kuulla meistä lisää?