kesäkuu 28, 2023

Rippijuhlat ovat monille nuorille yksi nuoruuden kohokohdista, askel kohti aikuisuutta. Juhlat saattavat olla myös nuoren ensimmäinen iso juhla, joten nuoren omat toiveet kannattaa ottaa huomioon myös tarjoilujen suunnittelussa. Rippikakku voi olla hillityn tyylikäs tai värikäs ja näyttävä. Makean kakun kaveriksi sopivat hyvin Joensuussa käsin leivotut voileipäkakut tai suolaiset piirakat, karjalanpiirakat tai ihanat ruokaisat salaatit. Macaronleivokset ja käsin leivotut pikkuleivät tuovat juhlapöytään ihanaa juhlavuutta.

Tutustu suosittuihin tuotteisiin ja tilaa kakku kätevästi netistä!


RIPPIKAKKU JA KAKKUJEN KORISTEET

Kaunis ja näyttävä rippijuhlakakku kruunaa juhlapöydän. Tytön konfirmaatiokakuksi sopii hyvin esimerkiksi marjoilla tai tuoreilla kukilla koristeltu hempeä kakku tai klassinen mansikkatäytekakku, joka maistuu kaikille. Kermakakut alk. 22,90€, fantasiakakut alk. 90,00€. Kakut voi koristella syötävällä hopeisella ristikoristeella, viimeistellä kotimaisesta koivuvanerista valmistetulla kauniilla risti-kakkukoristeella tai asettaa pinnalle "konfirmoitu" - kyltin.

Pojan konfirmaatiokakku voi olla hillitty tai huomiotaherättävämpi - koristelun suhteen vain taivas on rajana! Suosittuja teemoja poikien rippikakuissa ovat yksinkertaiset ja vaaleat koristukset, mutta kakun viimeistelyssä voivat näkyä esimerkiksi ripille pääsevän nuoren pojan harrastukset. Entäpä jos rippikakku olisi sittenkin näyttävä moottoripyörän tai suosikkipelin kuvilla koristeltu fantasiakakku?

Suurin osa kakuistamme on mahdollista valmistaa myös gluteenittomista raaka-aineista ja valikoimistamme löytyy myös munattomia ja vegaanisia kakkuja sekä muita leivonnaisia. Huomioithan kuitenkin että käsittelemme samoissa tiloissa vehnää, erilaisia pähkinöitä, maitotuotteita sekä kananmunaa.SUOLAISIA VAIHTOEHTOJA RIPPIJUHLIIN

Voileipäkakut: ​
Kinkkuvoileipäkakku
Lohivoileipäkakku
Feta-kasvisvoileipäkakku
Vegaaninen voileipäkakku

Suolaiset leivonnaiset ja pasteijat:
Salamikierre
Kinkkupasteija
Karjalanpiirakat
Laktoosittomat riisipiirakat
Laktoositon munavoi
Pikkupizzat

Suolaiset piiraat:
Kinkku
Lohi
Broileri
Savuporo
Feta-kasvis
Härkis
Tonnikala

Salaatit:
Kanasalaatti
Vihersalaatti
Kinkkupastasalaatti
Meetvurstipastasalaatti
Gluteeniton Kinkkupastasalaatti
Gluteeniton Meetvurstipastasalaatti
Kanapastasalaatti
Gluteeniton Kanapastasalaatti
Savulohipastasalaatti
Gluteeniton Savulohipastasalaatti
Feta-kasvissalaatti
Feta-kanasalatti
Savulohisalaatti
Sienisalaatti

MAKEITA VAIHTOEHTOJA RIPPIJUHLIIN

Klassiset herrasväen pikkuleivät
Marja crunch - herrasväen pikkuleivät
Pullakranssi
Macaronleivokset
Cake pops - kakkupallerot
Amerikkalaiset suklaapikkuleivät
Mudcake-cookiet
Nimipikkuleivät omalla tekstillä
Minttusuklaa-kahvikakku
Banaani-suklaa kahvikakku

KAKKUVAIHTOEHTOJA RIPPIJUHLIIN

Kermakakut:
Mansikkatäytekakku
Lakkatäytekakku
Kinuskikakku
Vadelma-kermakakku

Hempeät kakut:
Fantasiakakku: rippikakku tai konfirmaatiokakku omilla toiveilla
Baby Girl - kakku
Kuningatar Crunch (kesän sesonkikakku)
Vadelmamoussekakku

Suklaakakut:
Suklaatryffelikakku (myös yksittäisinä kakkupaloina glut/veg vieraille)
Suklaamoussekakku
Minttu Drip Cake
Naked Cake

Levykakut:
Kilokakkulevy mansikka, tuoreilla marjoilla
Kilokakkulevy vadelma
The Suklaalevykakku
Fantasia-levykakku omilla toiveilla

Juustokakut:
Vadelmahyydykekakku
Mangomoussekakku
Amerikkalainen juustokakku
Fantasia-juustokakku omilla toiveillaKakkujen koristeet rippijuhliin

Konfirmoitu - kakun koriste
Kultainen risti - kakun koriste 'mini'
Puinen risti - kakun koriste
Syötävä hopeinen risti - kakun koriste
Kakkukuva omasta kuvasta
Tuoreet kukatAstiavuokra

Vuokraamme tyylikkäitä ja edustavia astioita erilaisiin tilaisuuksiin tarpeenne mukaan. Meiltä voit vuokrata rippijuhliin niin kakkutelineet kuin macaronleivostenkin kauniit tornit. Kaikkien pyöreiden täytekakkujemme alle on myös mahdollista ostaa näyttävä paksu kakkualusta, joka toimii samalla kakkujen tarjoiluvatina.

Tilaus ja toimitusaika

Juhlia suunnitellessa on kaikkein tärkeintä ottaa huomioon juhlien kohteen omat mieltymykset, puhuttiin sitten juhlatilasta, tarjoiluista tai teemasta. Kun konfirmoitava nuori on tyytyväinen, on juhlamenestyskin taattu. Itse tehdyt leivonnaiset ovat ihania, mutta jos haluat päästä helpommalla ja keventää juhlien stressitaakkaa – jätä tarjottavien teko ammattilaisten käsiin.

Kakkujen normaali tilausaika : 2 arkipäivää, fantasiakakut 1-2 viikkoa. Huomioithan kuitenkin, että sesonkiaikoina tilausten ruuhkauduttua saatamme joutua sulkemaan verkkokaupan ja kakkutilaukset normaalia aiemmin. Tästä syystä tilaus kannattaa tehdä viimeistään viikkoa ennen h-hetkeä. Salaatteja ja lämpimiä ruokia sekä vuokra-astioita sisältävät Catering-tilaukset on tehtävä ja lopullinen henkilömäärä ilmoitettava noin 1 viikko ennen tilaisuutta.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Voit tehdä ja maksaa tilauksen suoraan verkkokaupassa tai tilata tuotteet puhelimitse numerosta +358503822277 (ark. 8-12), sähköpostilla toimisto@heinosenleipomo.fi tai paikan päällä kahvilassa. Suunnitellaan yhdessä ikimuistoiset rippijuhlat!

Kakkukonsulttimme vastaa kiperiin kysymyksiin puhelimitse:
050 514 7872 (ark. 8-14)


Haluaisitko kuulla meistä lisää?