toukokuu 22, 2023

Tilaa maistuvat kakut nopeasti ja vaivattomasti! Heinoselta löydät tilauskakkuja varmasti jokaiseen makuun ja tilaisuuteen. Voit valita suosikkisi perinteisistä kermakakuista, kuohkeista moussekakuista tai valita tilaisuuteen täyteläisen suklaakakun. Meiltä löytyy vaihtoehtoja myös gluteenittomista aineksista leivottuna sekä tietenkin vegaanisia suussa sulavia vaihtoehtoja. Tilauksen voit tehdä verkkokaupassa mihin vuorokauden aikaan tahansa, eli juuri kun sinulle parhaiten sopii. Verkkokauppa avoinna 24/7.

  • Kakkujen tilausaika verkkokaupasta 2 arkipäivää
  • Puhelimitse kakut jopa 1 arkipäivän toimitusajalla
  • Vitriinikakut kahvilasta jopa puolen tunnin päästä


Kakku huomiselle tai tälle päivälle?

Mikäli kiire tikittää kellossa ja juhlat ovat jo huomenna, ei kirvestä kannata heittää vielä kaivoon! Perusvalikoimiemme kakkuja, kuten mansikkakakkuja on usein mahdollista tilata puhelimitse jopa seuraavalle arkipäivälle. Soita Heinosen toimistoon p. +358503822277 (ark. 8-13) tai kakkukonsultille p. 050 514 7872 (ark. 8-14).

Leivomme myös tuoreita kokonaisia täytekakkuja rajoitetun erän kahviloidemme vitriineihin joka päivä (ma-la), eli voit napata pienen kakun matkaan jopa puolen tunnin päästä! Varaa päivän vitriinikakku sekä tiedustele kahvilakohtaista saatavuutta puhelimitse suoraan kahvilasta:

Kahvila-myymälä Kanervala
puh. 045 175 0772

Kahvila-myymälä Ylämylly
puh. 050 327 6359

Leipomokahvila ja myymälä
puh. 050 502 2772


Verkkokaupassa tehtyjen tilauksien maksu

Heinosen leipomon verkkokaupassa on maksupalveluntarjoajana Paytrail Oyj, jonka kautta voit maksaa tuotteet ennakkoon turvallisesti ja helposti kaikilla suomalaisilla maksutavoilla. Lisätietoja maksamisesta löydät täältä.

Puhelimitse tai sähköpostilla tehtyjen tilauksien maksu

Puhelimitse tai sähköpostilla tehdyt tilaukset maksetaan noudon yhteydessä kassalle. Valitsemastasi myymälästä noudettaessa maksuvälineenä käyvät käteinen ja kortti. Myymälässä voit maksaa käteisen lisäksi Visa-, MasterCard-, Visa Electron-maksukorteilla sekä useimmilla pankkien sovelluksilla. MobilePay ei käy myymälässä.

”Viime perjantaina kävin teiltä täytekakun ja voileipäkakun ja
olivatpa todella hyviä – vieraillekin maistui. Varmaan tulee
toistekin käytyä teiltä tuotteita.”


Haluaisitko kuulla meistä lisää?