kesäkuu 05, 2023

Tilaa suussa sulava onnittelukakku ystävälle tai perheenjäsenelle verkossa ja kerro, että välität. Heitä pallo meille ja anna Heinosen taitavien kondiittorien valmistaa kaunis ja maukas täytekakku tärkeään juhlapäivään.
Voit tilata ja maksaa tuotteet ennakkoon verkossa, jolloin vastaanottajan tarvitsee vain avata ovi ja nauttia ihanista herkuista. 😊

Toimitusmaksu Joensuun alueella 10,00€. Toimitamme suoraan kotiovelle Joensuussa ma-la.

Kotiinkuljetusajat:
Ma-Pe 9:00 - 15:00
La 10:00 - 14:00

 

Osta herkkulahja ennakkoon


Verkkosivujemme kautta voit tilata lahjat ennakkoon helposti ja nopeasti. Ei siis ylimääräistä kaupoissa harhailua, pakkausmateriaalien hankkimista, lahjapakkausten väkertämistä ja postittamista, vaan kaikki hoituu kauttamme muutamalla klikkauksella.

 

  1. Kerää ostoskoriin haluamasi lahjat ja siirry kassalle
  2. Valitse nouto tai toimitus ja täytä ystäväsi tiedot toimitusosoitteen, puhelinnumeron ja nimen osalta. Laita sähköpostiosoitekenttään oma sähköpostisi.
  3. Viimeistele tilaus
  4. Tilausvahvistus lähetetään sinulle sähköpostiin
  5. Sit back and relax! Herkut toimitetaan valitsemanasi päivänä ja ajankohtana suoraan kamun ovelle.

Löydä lahja jokaiseen budjettiin

Etsitkö täydellistä herkkulahjaa rajatulla budjetilla? Valikoimistamme löydät kakkuja ja herkkuja huippuedullisesti! Esimerkiksi pienen 10 henkilön mansikkakakun saat meiltä alle 24 eurolla ja rasia macaronleivoksia maksaa vain 18,20€. Toimitamme myös pienet tilaukset perille eikä tilauksella ole minimitilausrajaa. Katso myös erikoistarjouksemmeja ostetuimmat tuotteemme ja vertaile, mitä muut asiakkaamme ovat hankkineet.

Hyvä tietää:

  • Turvallinen maksu
  • Heinosen Leipomo on 100% Joensuulainen paikallinen yritys
  • Tuotteet valmistetaan käsityönä
  • Kaikkiin tilauksiin saa halutessaan mukaan kauniin onnittelukortin omalla tekstillä. Katso lisää TÄÄLTÄ

Kustomoitu ja käsin kirjoitettu onnittelukortti vain 1,50€.

Viimeistele lahja omalla onnittelutekstillä viimeistellyllä kauniilla kortilla. Lisää postikortti kakkutilauksen oheen ja tee juhlapäivästä ikimuistoinen. Kirjoita tekstikenttään toivomasi tervehdys - kondiittorimme viimeistelevät kortin käsin kirjoitetulla viestillä. Lue lisää: https://heinosenleipomo.fi/products/onnittelukortti-omalla-tekstilla

Voit tehdä ja maksaa lahjatilauksen suoraan verkkokaupassa tai tilata tuotteet puhelimitse numerosta +358503822277 (ark. 8-12), sähköpostilla toimisto@heinosenleipomo.fi tai paikan päällä kahvilassa.


Haluaisitko kuulla meistä lisää?