huhtikuu 21, 2021

Noudatamme kaikissa kahviloissamme viranomaisohjeita ja päivitämme sivuillemme kaikkien toimipaikkojen poikkeusajan aukioloajat.

Artikkeli päivitetty ma 19.4.2021 klo 8:00

Ravintolasulku on päättynyt ja kaikki kahvilamme ovat jälleen avoinna normaalisti. Voit ruokailla paikan päällä tai noutaa lounaat tai ihanat leipomotuotteet myös mukaan otettavaksi. Lämpimästi tervetuloa!

________________

Meille on tärkeää taata vieraidemme sekä työntekijöidemme hyvinvointi sekä turvallisuus ja teemme kaiken mahdollisen voidaksesi vierailla kahvilassa turvallisesti. Olemme tehostaneet siivous-ja hygieniatoimia kaikissa kahviloissamme.

✔ Desinfioimme tehostetusti erilaisia kosketuspintoja, kuten ovenkahvoja, myymälän tiskejä, salaattibuffetin linjastoa sekä maksupäätteitä antibakteerisilla pesuaineilla.

✔  Puhdistamme pöydät kunkin pöytäkunnan ruokailun jälkeen.

✔ Kiinnitämme huomiota käsihygieniaan ja kaikissa toiimipisteissämme on käytettävissäsi käsidesiä heti ulko-oven läheisyydessä.

✔ Kassatyöntekijämme käyttävät THL:n suositusten mukaisesti kasvosuojaimia koko työpäivän ajan kaikissa tiloissamme.

✔ Muistutamme asiakkaitamme 2 metrin turvaväleistä tiedotteilla ja huomioimme, ettei yleisiin tiloihin muodostu suurta ryysistä.

✔ Olemme harventaneet asiakaspaikkoja, jotta voit ruokailla tiloissamme turvallisesti.

✔ Lounaita, leipomotuotteita sekä kakkuja voit tilata mukaan otettavaksi myös puhelimitse tai noutaa ne suoraan valitsemastasi kahvilasta.

________________

Nämä tiedot ovat voimassa toistaiseksi ja päivitämme niitä tarvittaessa.


Haluaisitko kuulla meistä lisää?