heinäkuu 02, 2024

Heippahei herkkusuiden seurakunta! Tänään haluan puhua teille yhdestä tämän vuoden trendikkäimmästä ja herkullisimmasta keksinnöstä: donitsiseinästä! Tai munkkiseinästä, näin suomalaisittain. 😊

Munkit ovat jo itsessään taivaallisen hyviä, mutta vielä ihanempia ne ovat överikuorrutteilla ja näyttävillä premium-koristuksilla. Voit somistaa juhlatilan näyttäväksi sateenkaaren kanssa kilpaa tanssivilla värikkäillä munkeilla tai hillityillä sekä juhlan teemaväreihin sävytetyillä rinkuloilla tai napata överimunkit perheen omiin tärkeisiin kahvihetkiin. Meiltä saat ihanat munkit juhliin kuin juhliin.

Custom-valkosuklaamunkit vihreillä yksityiskohdilla
Kuva: Ramona Leinonen / https://www.instagram.com/iidaramona_/

Mikä on munkkiseinä?

Munkkiseinä on taulun kaltainen rakennelma, jossa donitsit asetetaan eri tasoille roikkumaan, muodostaen upean ja houkuttelevan sisustuselementin. Munkkiseinä ei ole siis vain herkullinen lisä juhliin, vaan myös visuaalisesti upea.

Voit ripustaa munkkiseinälle erilaisia munkkeja, joissa on erilaisia makuja, värejä ja koristeluja. Seinän donitsit voivat olla perinteisiä sokeroituja rinkulamunkkeja, suklaisia versioita tai munkit voidaan koristella pastellisella kuorrutteella ja vaikkapa makeisilla. Munkkiseinä ja överimunkit sopivat erityisen hyvin hääjuhlien ja nimiäisten somisteeksi, mutta viime aikoina ne ovat olleet suosittuja mös erilaisten yritystilaisuuksien tarjottavana.

Överimunkit taasen ovat itsessään jo niin mahottoman kauniita, ettei juhlapöytä juuri muuta somistusta edes kaipaakaan. Vai mitä mieltä olet alla olevista leipomossamme valmistetuista kaunokaisista, aika ihania, eikö?!

 

Munkin anatomia ja hinnat

Heinosen munkkirinkelit ovat halkaisijaltaan noin 11-12cm. Joensuussa käsin leivotut munkit sopivat useimpiin munkkiseiniin, mutta kannattaa silti varmistaa, että juhliin tulevan munkkiseinän riviväli riittää tämän kokoisille rinkuloille.

Makeisläjällä koristellut överimunkit kannattaa tarjoilla näyttävän tarjoiluvadin päältä. Donitsiseinään sopivat parhaiten esimerkiksi suklaakuorrutuksella sekä raidoilla ja nonparelleilla koristellut versiot, joiden koristeet eivät lähde valumaan kun munkki nostetaan pystyyn.

Överimunkkien ja munkkiseinän munkkien hinnat alk. 3,50€ - 4,90€ koristelun yksityiskohdista ja toiveista riippuen. Leivomme näyttäviä munkkeja kaikkiin kolmeen kahvilaamme irtomyyntiin vitriineihin to-la. Valikoima vaihtelee kahvilakohtaisesti ja jos tarve on suuremmalle munkkimäärälle - ota rohkeasti yhteyttä! Suunnitellaan yhdessä maistuvat ja suussa sulavat tarjottavat juhliin.

Ota yhteyttä: toimisto@heinosenleipomo.fi
Puh. +358503822277 (ark. 8-13)
Haluaisitko kuulla meistä lisää?