heinäkuu 15, 2024

Astu fantasiamaailmaan - seikkailu odottaa!

Design-fantasiakakut ovat paljon enemmän kuin vain kakkuja; ne ovat taideteoksia, jotka herättävät tunteita ja piirtyvät mieleen ihaniksi muistoiksi. Olipa kyseessä sitten räväkkä sateenkaarikakku, taikametsän satumainen maisema tai suosikkihahmoilla koristeltu kakku, ammattitaitoiset kondiittorimme pystyvät toteuttamaan visiosi yksityiskohtaisesti.

Kakun tulee tietysti myös maistua yhtä taianomaiselta kuin miltä se näyttää. Siksi katalogistamme löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Haluatko kakun pehmeällä vaniljaisella kakkupohjalla sekä raikkaalla marjaisella täytteellä vai sykähtelevätkö makuhermosi suussa sulavalle valkosuklaamoussella ja tummalla suklaalla täytetylle överisuklaakakulle? Tutustu alla olevaan täytevalikoimaan ja löydä oma suosikkisi.

Tilausaika

Fantasiakakkujen suunnittelu sekä erikoisraaka-aineiden hankinta on usein aikaa vievää ja tästä syystä tilaus tulisi tehdä mieluiten noin kahta viikkoa ennen toimitusta, jotta koristelun suhteen ei jouduta tekemään kompromisseja.

Erikoisempien fantasiakakkujen tilausaika voi olla jopa kuukauden (1kk) koristelun haastavuudesta sekä yksityiskohdista riippuen. Joskus taas fantasiakakkuja on mahdollista saada parinkin päivän varoajalla, erityisesti jos kondiittoreille antaa vapaat kädet kakun koristeluun. 😉 Sesonkiaikoina (mm. valmistujaiset ja kesä) tilausaika voi olla huomattavasti normaalia pidempi ja joskus joudumme sulkemaan fantasiakakkujen tilaukset ruuhka-aikoina ennakkoon, joten olethan liikenteessä hyvissä ajoin!



Hinnat


Korkeat överikakut karkki-, marja tai kukkakoristeilla alk. 100,00€ /10hlö (pienempiä kokoja ei saatavissa)

Yksityiskohtaisemmat sokerimassakakut, hahmokakut ja keksikakut alk. 110,00€ / 10hlö (pienempiä kokoja ei saatavissa)

Custom-juustokakut alk. 50,00€ / 10-12hlö.

Fantasiakakut valmistetaan alusta alkaen tilaustuotteina kakkupohjaa, täytettä sekä koristeita myöten. Kakkujen hinta määräytyy koristelun haastavuuden sekä siihen käytetyn työajan perusteella ja siitä syystä täällä sivuillamme näkyvät hinnat ovat noin-suurinpiirtein-hintoja. Ilmoitamme lopullisen hinnan ennen tilauksen vahvistusta.

 

FANTASIAKAKUN TILAUS STEP BY STEP


Näin sitä starttaillaan.. Kun tarkka juhlapäivä, juhlapaikka ja vieraiden lukumäärä on selvillä, voit lähettää meille kakkukyselyn sähköpostitse toimisto@heinosenleipomo.fi tai voit olla kakkukonsulttiimme yhteydessä myös näppärästi puhelimitse: Puh. 050 562 8886 (ark. 8-13)

Sisällytä sähköpostiviestiin seuraavat asiat:
  • Juhlien ajankohta ja toivottu noutopäivä / aika
  • Arvio juhlien henkilömäärästä
  • Toive kakun täytteestä/täytteistä (vaihtoehdot alla)
  • Toiveet kakun koristelusta
  • Mahdolliset erityisruokavaliot
  • Muutama inspiraatiokuva kakun koristelun toiveista, niin näemme toivotun tyylisuunnan parhaiten.
Laita sähköposotiin mukaan myös puhelinnumero, mistä saamme sinut tarvittaessa kiinni. Kakkukonsulttimme vastaa viestiin tarjouksella tai kysyy tarkentavia lisätietoja kakun suhteen. Annamme sinulle ideasi perusteella hinta-arvion.

Huom!
Vastaamme viestiin yleensä 2 arkipäivän sisällä.
Tarkistathan roskapostikansion, jos vastausta ei ala kuulumaan!



Kokoa kakusta mieleisesi kokonaisuus

Custom-täytekakun pohjien vaihtoehdot (valitse 1)
Suklaabrownie (L), Vaalea kakkupohja (M), Vegaaninen ja Gluteeniton Suklaakakkupohja (Veg,M,G), Gluteeniton Vaalea kakkupohja (G,M)

Custom-täytekakun täytteiden vaihtoehdot (valitse 1-2)
Suklaamousse (L,G), Minttusuklaamousse (L,G), Mansikkamousse (L,G), Vadelmamousse (L,G), Sitruuna-valkosuklaa, Lakumousse (G), Kinuskimousse (L,G), Tutti frutti-täyte (L,G), Mansikka-kerma (L,G), Vadelma-kerma (L,G), Mustikka-kerma (L,G), Lakka-kerma (L,G), Vaniljainen tuorejuustotäyte (L,G), Tuore vadelma & mascarpone (L,G), Paahdettu valkosuklaa (G), Kuningatar Crunch, Tuplasuklaa (G), Minttukreemi (Veg,M,G), Suklaatryffelitäyte (Veg,M,G), Mokkakreemi (Veg,M,G), Pähkinä-suklaakreemi (Veg,M,G), Kinuskikreemi (Veg,M,G), Mansikkakreemi (M,G), Suklaakreemi (Veg,M,G), Vadelmakreemi (Veg,M,G), Lakukreemi (Veg,M,G).

Custom-täytekakun kuorrutevaihtoehdoehtoja ovat mm.
Kreemikuorrute (Veg,G,M), Kermakuorrute (L,G), Vaniljainen tuorejuustokuorrute (L,G), Suklaakuorrute (Veg,G,M), Suklainen Mirror Glaze (M,L,G), Sokerimassakuorrute (Veg, M,G), Suklaaganache (L,G) sekä näyttävät drip cake - valumakoristelut yhdisteltynä kreemi-tai kermakuorrutteeseen.



Maksu
Kakut maksetaan noudon yhteydessä kahvilaan pankkikortilla tai käteisellä. Kotiin toimitettavat kakut voi maksaa toimituksen yhtydessä käteisellä, etukäteen laskulla tai herkut voi käydä maksamassa paikan päällä kahviossamme muutamia päiviä ennen toimitusta.

Tilauksen peruutus
Mikäli vahvistettu fantasiakakkutilaus perutaan 8 arkipäivää ennen noutoa, sen voi perua tai siirtää veloituksetta. Jos peruminen tehdään tämän ajankohdan jälkeen, tilauksen arvosta veloitetaan 50% ja siirtämiset katsotaan tapauskohtaisesti.



Kakkujen nouto kahvilasta
Kakut ovat noudettavissa ilmaiseksi valitsemastasi kahvilasta (Leipomokahvila/Kanervala/Ylämylly) ma-la aina sopimuksen mukaan. Kahvilakohtaiset aukioloajat pääset kurkkaamaan verkkosivuiltamme TÄÄLTÄ

Kakkujen toimitus
Varmistathan juhlapaikalta, että sinne saa toimittaa ulkopuolisen tekijän valmistaman kakun ja/tai muita leivonnaisia, jos bailut järkätään vuokratulla juhlapaikalla. Lisäksi kannattaa tuplatsekata jo etukäteen, että juhlapaikalla on riittävästi kylmätilaa tuotteille. Voimme tarvittaessa lähettää tarkat kakkurasioiden mitat sähköpostiin ennen tilauksen noutoa, sillä erityisesti levykakkujen laatikot vaativat reilusti säilytystilaa ja leveyttä jääkaapin hyllyiltä. Fantasiakakut ovat usein korkeita ja näyttäviä ja saattavat vaatia jääkaapin hyllylevyjen pois ottamista.

Toimitusmaksu 10km säteellä Joensuun torilta 10,00€.
Kuljetamme tuotteita pääsääntöisesti ma-pe klo 8-12 ja la klo 9-11.

Kuljetamme juhlakakut sekä muut tuotteet ennalta sovittuun aikaan ennen juhlia. Kaikki tuotteemme säilytetään aina kylmässä ja huolehdimme kylmäketjun säilymisestä kuljetuksessa.



Huomioitavaa

Fantasiakakut pakataan aina tukeviin kakkulaatikoihin ja kakkualustoille, joita voidaan myös käyttää tarjoilualustana. Suosittelemme kuljettamaan täytekakut takapenkin sijaan auton takakontissa, jotta kakut pysyvät vaakatasossa eivätkä lähde liukumaan kakkurasiassa. Kakut tulee siirtää välittömästi jääkaappiin kuljetuksen jälkeen ja ne voi säilyttää omissa laatikoissaan h-hetkeen saakka.



Fantasiakakun esillelaitto

Fantasiakakut kannattaa nostaa tarjolle vasta juuri kahvituksen alkaessa, erityisesti kermalla kuorrutetut kakut ovat herkkiä pilaantumaan lämpimässä ja lähtevät sulamaan nopeasti kuumalla kesäkelillä.

Hopeiselle premium-kakkualustalle leivotut kakut voi nostaa tarjolle juhlapöytään sellaisenaan. Voit siis säilyttää kakkuja jääkaapissa kahvin tippumiseen saakka ja nostaa ne tarjolle nopeasti sekä helposti ilman, että kakkua tarvitsee siirtää pois alustalta. Premium-alustalle leivottuihin kakkuihin et siis tarvitse välttämättä erillistä kakkuvatia.

Ps. Voit myös vuokrata tilauksesi oheen spiraalin mallisen rustiikkisen kakkutelineen, näyttävän kakkuvadin, styroksiset kylmäkuljetuslaatikot tai telineet macaronleivoksille. Vuokrattavia telineitä ja alustoja on rajoitettu määrä, joten astiat kannattaa varata hyvissä ajoin kakkutilauksen vahvistuksen yhteydessä. Kysy lisää: toimisto@heinosenleipomo.fi


 

Tilaus

Kun suunnittelet erityisen spesiaalia juhlaa tai haluat yllättää rakkaasi, anna Heinosen kondiittoreiden loihtia Design-kakku joka muistetaan.

Voit kysyä tarjouksen sähköpostitse toimisto@heinosenleipomo.fi tai voit olla kakkukonsulttiimme yhteydessä myös näppärästi puhelimitse: puh. 050 562 8886 (ark. 8-13). ota rohkeasti yhteyttä!


Haluaisitko kuulla meistä lisää?