huhtikuu 21, 2021

Oletko jo ehtinyt tutustumaan ResQ- sovellukseen? ResQ:n avulla voimme taistella yhdessä ruokahävikkiä vastaan. Saat ostettua herkullisia pullia sekä lounasruokia edullisesti, eikä meidän tarvitse heittää hyvää ruokaa roskikseen.

Ruokahävikin vähentäminen on tärkeässä roolissa ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa ja kannamme oman kortemme kekoon muun muassa myymällä hävikkiherkkuja ResQ Club - sovelluksella edullisesti.

Tiesitkö, että Suomessa hävikin osuus ruokaketjussa on peräti 15 prosenttia?

Vaikka luku voi kuulostaa äkkiseltään pieneltä, on sillä suuri vaikutus kokonaisuuden kannalta. Ruokahävikki tuottaa näes kymmenesosan koko maailman kasvihuonekaasupäästöistä. Ja jos ruoka päätyy roskiin, ovat päästöt syntyneet turhaan.

Suvantokadun, Ylämyllyn, Kanervalan ja Centrumin kahvilamme ovat käyttäneet ResQ-sovellusta jo jonkin aikaa ja sen avulla olemme saaneet nipistettyä kahviloissamme syntyvää ruokahävikkiä huomattavasti pienemmäksi. Kuluttajat voivat ostaa sovelluksen kautta esimerkiksi ylimääräisiksi jääneitä sämpylöitä sekä leipiä ja päivän lounaana tarjoiltuja keittoja. Lataa sinäkin sovellus ilmaiseksi App storesta tai Google Playsta ja aloita pelastamaan ruokaa!

ResQ - App Store 👉 https://apple.co/2mbhvCl
ResQ - Google Play 👉 https://bit.ly/2m6Fx1a

 


Haluaisitko kuulla meistä lisää?