heinäkuu 25, 2023

Ristiäiset, kastejuhlat, kastajaiset, nimiäiset tai nimenantojuhlat – rakkaalla ja tärkeällä tilaisuudella on monta kutsumanimeä. Ristiäisiin läheiset kokoontuvat toivottamaan pienokaisen tervetulleeksi maailmaan ja juhlistaman vasta syntyneen lapsen nimeä.

Perinteikkäisiin kastejuhliin kutsutaan vain läheisimmät perheenjäsenet, mutta nykyään juhlia järjestetään myös ystäville sekä koko suvulle. Myös juhlien kattauksesta voi tehdä juuri oman näköisensä. Jotkut vannovat perinteikkään mansikkakakun ja kinkkuvoileipäkakun nimeen, mutta viime aikoina myös trendikkäämmät herkut, kuten nimikeksit, kakkutikkarit ja macaronleivokset ovat nostaneet päätään ristiäisten kahvipöydän tarjottavina.

Tutustu suosittuihin tuotteisiin ja tilaa kakku kätevästi netistä!RISTIÄISKAKKU JA KAKKUJEN KORISTEET

Kaunis ja näyttävä kastekakku kruunaa juhlapöydän. Tyttölapsen kastekakuksi sopii hyvin esimerkiksi valikoimistamme löytyvä hempeän vaaleanpunainen ja edullinen Vadelmamoussekakku tai näyttävämpi drip - valumilla koristeltu Baby Girl - täytekakku. Kakut ovat kauniita sellaisenaankin, mutta ne voi viimeistellä myös persoonallisin koristein. Suurempien kakkujen pinnalle voidaan kirjoittaa suklaalla lapsen etunimi tai koko nimi, pienet kakut taas voi viimeistellä sokerimassasta käsin valmistetulla nimikyltillä.

Pojan kastekakku voi olla maanläheisemmillä sävyillä koristeltu Naked Cake tai suloisen vaaleansininen Baby Boy - kakku. Kakun ei kuitenkaan tarvitse noudattaa totttuja kaavoja, vaan se voidaan valmistaa myös toiveidesi mukaan leivottuna fantasiakakkuna. Erilaiset boho-teemaiset kukilla koristellut kakut sekä sokerimassalla ja poikavauva-koristeella koristellut kakut ovat myös suosittuja ristiäisjuhlien vaihtoehtoja. Toteuttamiamme fantasiakakkuja pääset kurkkaamaan kätevästi nettisivuiltamme löytyvästä laajasta galleriasta.

Sukupuolineutraalia kastejuhlan tarjoilupöytää voi koristaa esimerkiksi raikkaan vihreä Minttu Drip Cake tai suloinen Baby Baby - kakku, joka viimeistellään perinteisten värien sijaan vihreän sävyisellä kuorruttella. Tai mitäpä jos kattaisit pöytään heleän vaaleanvihreän värisiä pistaasin makuisia macaronleivoksia sekä nimikeksejä?

Suurin osa kakuistamme on mahdollista valmistaa myös gluteenittomista raaka-aineista ja valikoimistamme löytyy myös munattomia, maidottomia ja vegaanisia kakkuja sekä muita leivonnaisia. Huomioithan kuitenkin että käsittelemme samoissa tiloissa vehnää, erilaisia pähkinöitä, maitotuotteita sekä kananmunaa, joten tuotteet voivat sisältää jäämiä.SUOLAISIA VAIHTOEHTOJA RISTIÄISIIN

Voileipäkakut: ​
Kinkkuvoileipäkakku
Lohivoileipäkakku
Feta-kasvisvoileipäkakku
Vegaaninen voileipäkakku

Suolaiset leivonnaiset ja pasteijat:
Salamikierre
Kinkkupasteija
Karjalanpiirakat
Laktoosittomat riisipiirakat
Laktoositon munavoi
Pikkupizzat

Suolaiset piiraat:
Kinkku
Lohi
Broileri
Savuporo
Feta-kasvis
Härkis
Tonnikala

Salaatit:
Kanasalaatti
Vihersalaattiihersalaatti
Kinkkupastasalaatti
Meetvurstipastasalaatti
Gluteeniton Kinkkupastasalaatti
Gluteeniton Meetvurstipastasalaatti
Kanapastasalaatti
Gluteeniton Kanapastasalaatti
Savulohipastasalaatti
Gluteeniton Savulohipastasalaatti
Feta-kasvissalaatti
Feta-kanasalatti
Savulohisalaatti
Sienisalaatti

MAKEITA VAIHTOEHTOJA RISTIÄISIIN

Nimipikkuleivät omalla tekstillä
Klassiset herrasväen pikkuleivät
Marja crunch - herrasväen pikkuleivät
Pullakranssi
Macaronleivokset
Cake pops - kakkupallerot
Minttusuklaa-kahvikakku
Banaani-suklaa kahvikakku

KAKKUVAIHTOEHTOJA RISTIÄISIIN

Kermakakut:
Mansikkatäytekakku
Lakkatäytekakku
Kinuskikakku
Vadelma-kermakakku

Hempeät kakut:
Baby Girl - kakku
Baby Boy - kakku
Baby Baby - kakku
Kuningatar Crunch (kesän sesonkikakku)
Vadelmamoussekakku
Fantasiakakku: omilla toiveilla viimeistelty custom täytekakku

Suklaakakut:
Minttu Drip Cake
Naked Cake
Suklaatryffelikakku (myös yksittäisinä kakkupaloina glut/veg vieraille)
Suklaamoussekakku

Levykakut:
Kilokakkulevy mansikka, tuoreilla marjoilla
Kilokakkulevy vadelma
Fantasia-levykakku omilla toiveilla

Juustokakut:
Vadelmahyydykekakku
Fantasia-juustokakku omilla toiveilla

KAKKUJEN KORISTEET KASTEJUHLAAN

Baby - kakun koriste, vihreä
Baby Girl - kakun koriste, vaaleanpunainen
Baby Boy - kakun koriste, vaaleansininen
Tyttövauva ja pupu - kakun koriste
Tyttövauva tyynyllä - kakun koriste
Nimilaatta - kakun koriste omalla tekstillä
Glitter marsipaaniruusut
Numerokynttilä, hopea glitter
Custom sokerimassakoristeet
Kakkukuva omasta kuvasta
Tuoreet kukatAstiavuokra

Vuokraamme tyylikkäitä ja edustavia astioita erilaisiin tilaisuuksiin tarpeenne mukaan. Meiltä voit vuokrata ristiäisiin niin lautaset kuin myös kahviastiastonkin macaronleivosten telineitä unohtamatta. Kaikkien pyöreiden täytekakkujemme alle on myös mahdollista ostaa näyttävä paksu kakkualusta, joka toimii samalla kakkujen tarjoiluvatina.

KUVA: @enniheidi

KUVA: @janitaanniina


Tilaus ja toimitusaika

Kakkujen normaali tilausaika : 2 arkipäivää, fantasiakakut 1-2 viikkoa. Huomioithan kuitenkin, että sesonkiaikoina tilausten ruuhkauduttua saatamme joutua sulkemaan verkkokaupan ja kakkutilaukset normaalia aiemmin. Tästä syystä tilaus kannattaa tehdä viimeistään viikkoa ennen h-hetkeä. Salaatteja ja lämpimiä ruokia sekä vuokra-astioita sisältävät Catering-tilaukset on tehtävä ja lopullinen henkilömäärä ilmoitettava noin 1 viikko ennen tilaisuutta.

Catering-tilaukset sähköpostitse:
catering@heinosenleipomo.fi

Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Voit tehdä ja maksaa tilauksen suoraan verkkokaupassa tai tilata tuotteet puhelimitse numerosta +358503822277 (ark. 8-13), sähköpostilla toimisto@heinosenleipomo.fi tai paikan päällä kahvilassa. Suunnitellaan yhdessä ikimuistoiset ristiäisjuhlat!

Kakkukonsulttimme vastaa kiperiin kysymyksiin puhelimitse:
Puh. 050 562 8886 (ark. 8-13)


Haluaisitko kuulla meistä lisää?