elokuu 28, 2023

Ihanalla täytekakulla on tietenkin oltava oma kaunis vati. Tarjoiluvadin sopiva koko aiheuttaa monesti päänvaivaa sillä kakkuja on myynnissä montaa eri kokoa ja säilytystilat ovat kotiköökissä rajalliset. Kymmentä eri vatia on hankalaa mahduttaa kaappiin. Olemme tehneet kattamisen kuitenkin entistä helpommaksi.

Nyt voit tilata kakun verkkokaupasta myös kauniille hopeiselle premium-kakkualustalle leivottuna.Tämä paksu alusta helpottaa kakun siirtelyä ja toimii samalla kauniina tarjoiluastiana. Et siis tarvitse enää erillistä vatia kakun alle, vaan voit nostaa kakun juhlapöytään suoraan alustalla helposti ja nopeasti! Tukevassa pahvisessa kakkuvadissa on rasvaa kestävä kuvioitu foliopäällinen ja sitä on mahdollista käyttää myös uudelleen jos pinta pysyy ehjänä. 

Alusta sopii kaikkiin valikoimiemme pyöreisiin kakkuihin.
Valikoimissamme myös levykakkuun sopiva suorakaiteen mallinen vaihtoehto.


  Paksu premium - kakkualusta täytekakun alle 5€

   Hopeisia alustoja löytyy leipomon varastolta useita eri kokoja ja ammattitaitoiset kondiittorimme valitsevat juuri sinun kakkusi mittoihin parhaiten soveltuvan alustan. Alustan paksuus voi vaihdella hieman koon mukaan, paksuus 0,5cm - 1,5cm. Myös ohuemmat pahvit ovat jämäkkää materiaalia.

   10 henkilön täytekakun alustan koko 20cm-25cm
   12-14 henkilön täytekakun alustan koko n. 27,5-30,5cm
   20-24 henkilön täytekakun alustan koko n. 30,5-33cm
   levykakun alustan koko n. 45,5cm x 35,5cm    

   Haluaisitko kuulla meistä lisää?