kesäkuu 13, 2023

Cold brew – kahvi eli kylmäuutettu kahvi on kahvinystävien suosiossa ympäri maailmaa. Nyt tämä kuuman kesäpäivän herkku on rantautunut myös Kanervalan kahvilaan Heinoselle! ☕️

Mikä on cold brew -kahvi?

Cold brew -kahvi on kylmässä vedessä hitaasti uutettua kahvia, jolla on ainutlaatuinen ja monivivahteinen maku. Kahvia ei siis keitetä lämmön kanssa, vaan se maku syntyy vähintään kahdeksan tuntia kestävässä uuttamisprosessissa. Valmis uute käytetään ikään kuin tiivisteenä ja se sekoitetaan maitoon tai veteen, jolloin saadaan lempeän makuinen juoma. Jääpalat ja joskus erilaiset makusiirapit sekä kermavaahdot voivat myös olla osa cold brew -kahvijuomaa.

Kylmäuutettu kahvi on pehmeää, vähemmän hapanta, luontaisesti makeaa ja monivivahteisempaa kuin perinteinen suodatinkahvi. Se on myös vatsaystävällisempi vaihtoehto, sillä se sisältää vähemmän happoja. Jos sinulla on herkkä vatsa, kannattaa siis kylmäuutettua kahvia ehdottomasti testata perinteisen suodatinkahvin tilalla!

Kylmässä vedessä uuttaminen on hellävaraisempi tapa valmistaa kahvia, jolloin kahvin omat maut korostuvat ja tulevat paremmin esiin. Siksi käytämme cold brew - juomissamme vain laadukkaita Reilu Kauppa- sertifioituja Löfbergs-kahveja. Kylmäuutettu kahvi on täydellinen viilentävä juoma kuumina kesäpäivinä ja se sopii mainiosti kesäisiin piknik-koreihin tai nautittavaksi terassilla.


Tule maistamaan herkullista kinuskilla tai suklaalla maustettua kylmäuutettua kahviamme! Cold Brew - erikoiskahvit ovat nyt saatavilla Kanervalan kahvilasta. Tervetuloa nautiskelemaan juuri avautuneelle viihtyisälle terassillemme! ☀️

☕️ Chocolate Cream 5,10€
☕ Caramel Cream 5,10€
☕ Latte Vanilla (L) 3,90€
☕ Cold Brew Caramel 4,50€


---------

Haluaisitko kuulla meistä lisää?