FI EN
Rekisteröidy
Loading...

Historia

50 vuotta - eikä suotta

Heinosen Leipomo on kuulunut kolmen sukupolven omistukseen. Yrityksen perustivat Jouko ja Pentti Heinonen ja heidän menestyksekästä työtä jatkoivat Juha ja Hannu Heinonen. 2004 peräsimeen siirtyivät ennakkoluulottomat kauppamiehet Petri Halonen ja Hannu Voutilainen. Ystävykset hyppäsivät leipomoalalle muilta aloilta ja sen vuoksi paljon riitti uutta opeteltavaa. Alussa oli entisten yrittäjien intensiivinen puolen vuoden koulutusjakso ja sitten kaksikolla olikin jo "leipurin paperit" hankittu.

Yritystä on kasvatettu määrätietoisesti hyvien kumppaneiden kanssa. Mikä tärkeintä - yrittäjien välit ovat nykyään entistäkin vahvemmat. Kahdestaan yrittäminen mahdollistaa paljon, vaikka siinä riskinsä onkin. Yritystä ostettaessa ei rahoittajilta hurraa huutoja kuulunut, kun nuorukaiset halusivat ehdottomasti omistuksen olevan tasan 50/50. Näillä on menty ja liikevaihto on yli kuusinkertaistettu. Onni on, että Heinosella on ollut - ja on paljon hienoja työntekijöitä!

Heinosen leipomo

Heinosen Leipomo - jo vuodesta 1968 -

Heinosen Leipomo on Joensuussa vuodesta 1968 toiminut leipomoalan yritys, jonka monipuolinen tuotevalikoima koostuu käsintehdyistä tuotteista. Korkean laatutason ylläpitämisen ohella meille on tärkeää joustavan palveluketjun tarjoaminen. Ostamme leipomotuotteissa käyttämämme vehnä-, sekä ruisjauhot kotimarkkina-alueemme paikallisesta Liperin Myllystä. Me Heinosella haluamme olla myös omalta osaltamme mukana edistämässä suomalaisen maanviljelyn elinvoimaisuutta ja tukemassa kotimaisen rukiin jalostusta, viljelyä sekä lähellä tuotetun rukiin arvostusta. Ilman hyvää viljaa ei synny herkullista, ravitsevaa leipää.

 

Maku, jonka muistat

 
Haluamme luoda tuotteillamme mieleenpainuvia hetkiä elämään, sillä vasta paistetun leivän ja pullan tuoksu luo makumuistoja, jotka siirtyvät isältä pojalle. Leivomme laadukkaita tuotteita intohimolla ja aina käsin tehtynä - rakkaudella.
Heinosen leipomo