FI EN
Rekisteröidy
Loading...

Yhteystiedot

Kodikkaat kahvilamyymälät Joensuussa ja Liperissä

Tiedote asiakkaille:
Olemme päivittäneet kahviloiden aukioloaikoja.
Tällä sivulla näkyvät aukioloajat ovat voimassa talvella ja keväällä 2021.

----------

Tuu meille kylään! Pysähdy sumpille ja hae tuoreet leivät ja aina tuoreet leivonnaiset koti- tai mökkipöytään myymälöistämme. Voit aina tehdä ja noutaa leivonnaistilaukset valitsemastasi kahvilasta. Tältä sivulta löydät kahvilakohtaiset aukioloajat.

Kodikkaat kahvilamyymälät suunmyötäisillä salaattilounailla ja ihanilla leipomoherkuilla löydät Joensuun keskustasta Kauppakeskus Centrumista sekä Suvantokadulta, Kanervalan kahvilasta, Ylämyllyn kauppakeskuksesta ja teollisuusalueelta Hiiskoskentieltä.


Soita tai lähetä viesti jo tänään!

Verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 09.00 - 12.00
Verkkokauppa Puh.  +358503822277
Email:  toimisto@heinosenleipomo.fi

Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Voit käydä kahvilassamme, soittaa suoraan leipomolle tai lähettää meille sähköpostia: toimisto@heinosenleipomo.fi . Otamme sinuun muutaman arkipäivän sisällä yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla ja vastaamme viestiisi.

Seuraa tapahtumiamme ja tarjouksiamme Facebook-sivuillamme.

Kahvila-myymälä Centrum

Kahvila-myymälä Centrum

Joensuun keskustassa sijaitseva Centrumin kahvila on paras paikka nautiskelulle. Tule Centrumiin kylään joko ystävien tai perheen kanssa tai hemmottele itseäsi höyryävän cappuccinon sekä täytekakkupalan kera. Valikoimaan kuuluvat salaatti- ja keittolounas, itse koottavat herkulliset wokit, aina tuoreet leipomotuotteet, lämpimät toastit ja -leivät sekä ihanat täytekakut. Myös vegaanisia ja gluteenittomia vaihtoehtoja.
 

Centrumin kahvila
Kauppakeskus Centrum
Kauppakatu 29
p. 045 898 4484
centrum@heinosenleipomo.fi

Avoinna:
ma-pe 7:30 – 15:00
Sijaintimme kartalla

Tutustu kahvila Centrumin wokkien ruokalistaan tästä linkistä:
https://heinosenleipomo.fi/ruoka/wokit

Kahvila-myymälä Suvanto

Perinteikäs ja tunnelmallinen Suvantokadun kahvila sijaitsee Joensuun ytimessä Suvantokadun K-marketin yhteydessä. Suvantokadun toimipisteen vitriinit täytetään jo aamuvarhaisella. Näin ohikulkijat ja lähiseudun asukkaat voivat poiketa hakemassa päivän leivät sekä pullat ja muut herkut tuoreena, kuten he ovat tehneet jo vuosikymmenten ajan. Valikoimaan kuuluvat herkulliset take away - salaatit, kuuluisat täytetyt lihapiirakat sekä aina tuoreet leipomotuotteet.

Salaattibuffet, lämpimät lounaat sekä keittolounas ovat poistuneet Suvantokadun kahvilan valikoimista.

-----

Suvantokadun kahvila
Suvantokatu 21
p. 050 512 2727
suvanto@heinosenleipomo.fi

Avoinna:
ma-pe 6:00 – 15:00
Sijaintimme kartalla

Kahvila-myymälä Centrum
Leipomokahvila ja myymälä Hiiskoskentie

Leipomokahvila ja myymälä Hiiskoskentie

Vanhin ja perinteikkäin toimipisteemme sijaitsee teollisuusalueella Joensuussa. Jo vuodesta 1968 lähtien olemme tarjonneet niin paikallisille kuin ohi ajaville matkaajille makuelämyksiä, jotka kantavat isältä pojalle. Leipomomme yhteydessä sijaitsevan toimipisteen herkkuvitriinit täytetään jo aamuvarhaisella. Voit napata lähileivän kainaloon uunituoreena vaikka työmatkan varrelta. Valikoimaan kuuluvat salaattibuffet, päivittäin vaihtuva kotiruokalounas, aina tuoreet leipomotuotteet sekä lämpimät toastit ja -leivät. Toimitamme laadukkaita tuotteitamme Joensuun ja lähialueiden asiakkaille sekä kauppoihin ympäri maakuntaa.

-----

Leipomokahvila ja myymälä
Hiiskoskentie 13
p. 050 502 2772
toimisto@heinosenleipomo.fi

Avoinna:
ma-to 6:00 – 15:30
pe 6:00 – 14:30
Sijaintimme kartalla

Kahvila-myymälä Kanervala

Abc-aseman yhteydessä sijaitseva kahvila-myymälä Kanervala tarjoaa makunautintoja arjen tai juhlan piristykseksi. Modernissa Kanervalan kahvilassa leivonnaiset ovat esillä runsaasti ja silmiähivelevän kauniisti. Kahvilasta löydät päivittäin vaihtuvia täytekakkuja sekä aina tuoreita leivonnaisia mukaan otettavaksi. Valikoimaan kuuluvat salaattibuffet, lämmin kotiruokalounas, focaccialeipään tehdyt toastit, maukas aamiainen sekä käsin tehdyt konditoriatuotteet.

-----

Kanervalan kahvila
Vanamokatu 36
p. 045 175 0772
kanervala@heinosenleipomo.fi

Avoinna:
ma-pe 7:00 – 18:00
la 10:00 – 16:00
Sijaintimme kartalla

Kanervalan kahvila


Kahvila-myymälä Ylämylly

Kauppakeskus Myllärissä sijaitseva Ylämyllyn kahvila on oikea paikka herkutteluun. Pizzeriamme rapeapohjaiset ja italialaisella menetelmällä leivotut pizzat maistuvat kaikille vauvoista vaareihin ja vitriinit täytetään anivarhain oman leipomon tuoreilla leivonnaisilla sekä täytekakuilla. Tilojamme ja kabinettiamme voit vuokrata myös yksityistilaisuuksiin. Valikoimistamme löydät mm. herkulliset lounassalaatit, premium-pizzat, kotiruokalounaat,  lämpimät leivät, tuoreet leipomotuotteet sekä laadukkaat konditoriatuotteet. A-oikeudet. Terassi.

-----

Ylämyllyn kahvila
Ylämyllyntie 78, Kauppakeskus Mylläri
p. 050 327 6359
yly@heinosenleipomo.fi

Avoinna:
ma 8:00 – 16:00
ti-to 8:00 – 17:00
pe 8:00 – 18:00
la 10:00 – 16:00
Sijaintimme kartalla

Tutustu Ylämyllyn pizzalistaan tästä linkistä:
https://heinosenleipomo.fi/pizzalista