FI EN
Rekisteröidy
Loading...

Yhteystiedot

Kodikkaat kahvilamyymälät Joensuussa ja Liperissä

Kesätiedote:
Olemme päivittäneet kahviloiden aukioloaikoja.
Tällä sivulla näkyvät aukioloajat ovat voimassa kesällä 2020.

----------

Tuu meille kylään! Pysähdy sumpille ja hae tuoreet leivät ja aina tuoreet leivonnaiset koti- tai mökkipöytään myymälöistämme. Tältä sivulta löydät kahvilakohtaiset aukioloajat.

Kodikkaat kahvilamyymälät suunmyötäisillä salaattilounailla ja ihanilla leipomoherkuilla löydät Joensuun keskustasta Kauppakeskus Centrumista sekä Suvantokadulta, Kanervalan kahvilasta, Ylämyllyn kauppakeskuksesta ja teollisuusalueelta Hiiskoskentieltä. Kaikissa kahviloissamme tarjoilemme myös lämpimiä lounaita.


Soita tai lähetä viesti jo tänään!

Verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 09.00 - 14.00
Verkkokauppa Puh.  +358503822277
email:  toimisto@heinosenleipomo.fi

Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Voit käydä kahvilassamme, soittaa suoraan leipomolle tai lähettää meille sähköpostia: toimisto@heinosenleipomo.fi . Otamme sinuun muutaman arkipäivän sisällä yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla ja vastaamme viestiisi.

Seuraa tapahtumiamme ja tarjouksiamme Facebook-sivuillamme.

Kahvila-myymälä Centrum

Kahvila-myymälä Centrum

Joensuun keskustassa sijaitseva Centrumin kahvila on paras paikka nautiskelulle. Tule Centrumiin kylään joko ystävien tai perheen kanssa tai hemmottele itseäsi höyryävän cappuccinon sekä täytekakkupalan kera. Valikoimaan kuuluvat salaatti- ja keittolounas, wokki (kesätauolla), aina tuoreet leipomotuotteet, lämpimät toastit ja -leivät sekä ihanat erikoiskahvit ja täytekakut. Myös vegaanisia ja gluteenittomia vaihtoehtoja.
 

Centrumin kahvila
Kauppakeskus Centrum
Kauppakatu 29
ma-pe 8:00 – 15:00
p. 045 898 4484

centrum@heinosenleipomo.fi
Sijaintimme kartalla

Kahvila-myymälä Suvanto

Perinteikäs ja tunnelmallinen Suvantokadun kahvila sijaitsee Joensuun ytimessä Suvantokadun K-marketin yhteydessä. Suvantokadun toimipisteen vitriinit täytetään jo aamuvarhaisella. Näin ohikulkijat ja lähiseudun asukkaat voivat poiketa hakemassa päivän leivät sekä pullat ja muut herkut tuoreena, kuten he ovat tehneet jo vuosikymmenten ajan. Valikoimaan kuuluvat salaatti- ja keittolounas sekä aina tuoreet leipomotuotteet ja konditoriatuotteet.

-----

Suvantokadun kahvila
Suvantokatu 21
ma-pe 7:00 – 14:30
p. 050 512 2727

suvanto@heinosenleipomo.fi
Sijaintimme kartalla

Kahvila-myymälä Centrum
Leipomokahvila ja myymälä Hiiskoskentie

Leipomokahvila ja myymälä Hiiskoskentie

Vanhin ja perinteikkäin toimipisteemme sijaitsee teollisuusalueella Joensuussa. Jo vuodesta 1968 lähtien olemme tarjonneet niin paikallisille kuin ohi ajaville matkaajille makuelämyksiä, jotka kantavat isältä pojalle. Leipomomme yhteydessä sijaitsevan toimipisteen herkkuvitriinit täytetään jo aamuvarhaisella. Valikoimaan kuuluvat salaatti- ja keittolounas, aina tuoreet leipomotuotteet sekä lämpimät toastit ja -leivät. Toimitamme laadukkaita tuotteitamme Joensuun ja lähialueiden asiakkaille sekä kauppoihin ympäri maakuntaa.

-----

Leipomokahvila ja myymälä
Hiiskoskentie 13
ma-to 6:00 – 15:30
pe 6:00 – 14:30
p. 050 502 2772

toimisto@heinosenleipomo.fi
Sijaintimme kartalla

Kahvila-myymälä Kanervala

Abc-aseman yhteydessä sijaitseva kahvila-myymälä Kanervala tarjoaa makunautintoja arjen tai juhlan piristykseksi. Valikoimaan kuuluvat salaatti- ja keittolounas, aina tuoreet leipomotuotteet, focaccialeipään tehdyt Toastit, maukas aamiainen sekä konditoriatuotteet.

-----

Kanervalan kahvila
Vanamokatu 36
ma-pe 7:00 – 17:00
la 10:00 – 14:00
p. 045 175 0772

kanervala@heinosenleipomo.fi
Sijaintimme kartalla

Kanervalan kahvila


Kahvila-myymälä Ylämylly

Kauppakeskus Myllärissä sijaitseva Ylämyllyn kahvila on oikea paikka herkutteluun. Pizzeriamme rapeapohjaiset ja italialaisella menetelmällä leivotut Premium-pizzat maistuvat kaikille vauvoista vaareihin ja vitriinit täytetään anivarhain oman leipomon tuoreilla leivonnaisilla sekä täytekakuilla. Tilojamme voit vuokrata myös yksityistilaisuuksiin. Valikoimistamme löydät mm. herkulliset take-away - salaatit, premium-pizzat, keittolounaan sekä kotiruokalounaan, lämpimät leivät, tuoreet leipomotuotteet sekä laadukkaat konditoriatuotteet. A-oikeudet. Terassi.

-----

Ylämyllyn kahvila
Ylämyllyntie 78, Kauppakeskus Mylläri
ma 8:00 – 15:00
ti-to 8:00 – 17:00
pe 8:00 – 18:00
la 10:00 – 16:00
p. 050 327 6359

yly@heinosenleipomo.fi
Sijaintimme kartalla

Tutustu Ylämyllyn pizzalistaan tästä linkistä:
https://heinosenleipomo.fi/pizzalista