FI EN
Rekisteröidy
Loading...

Yhteystiedot

Kodikkaat kahvilamyymälät

Tuu meille kylään! Pysähdy sumpille ja hae tuoreet leivät ja aina tuoreet leivonnaiset koti- tai mökkipöytään myymälöistämme. Tältä sivulta löydät kahvilakohtaiset aukioloajat.

Kodikkaat kahvilamyymälät suunmyötäisillä salaattilounailla ja ihanilla leipomoherkuilla löydät Joensuun keskustasta Kauppakeskus Centrumista sekä Suvantokadulta, Kanervalan kahvilasta, Ylämyllyn kauppakeskuksesta ja teollisuusalueelta Hiiskoskentieltä. Kaikissa kahviloissamme tarjoilemme myös lämpimiä lounaita.


Soita tai lähetä viesti jo tänään!

Verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 09.00 - 14.00
Verkkokauppa Puh.  +358503822277
email:  toimisto@heinosenleipomo.fi

Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Voit käydä kahvilassamme, soittaa suoraan leipomolle tai lähettää meille sähköpostia: toimisto@heinosenleipomo.fi . Otamme sinuun muutaman arkipäivän sisällä yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla ja vastaamme tarjouspyyntöösi.

Seuraa tapahtumiamme ja tarjouksiamme Facebook-sivuillamme.

Kahvila-myymälä Centrum

Kahvila-myymälä Centrum

Joensuun keskustassa sijaitseva Centrumin kahvila on paras paikka nautiskelulle. Tule Centrumiin kylään joko ystävien tai perheen kanssa tai hemmottele itseäsi höyryävän cappuccinon sekä täytekakkupalan kera. Valikoimaan kuuluvat salaatti- ja keittolounas, wokki, aina tuoreet leipomotuotteet, lämpimät toastit ja -leivät sekä ihanat erikoiskahvit ja täytekakut. Myös vegaanisia ja gluteenittomia vaihtoehtoja.
 

Kauppakeskus Centrum
Kauppakatu 29
TOISTAISEKSI SULJETTU.
p. 045 898 4484

centrum@heinosenleipomo.fi
Sijaintimme kartalla

Kahvila-myymälä Suvanto

Perinteikäs ja tunnelmallinen Suvantokadun kahvila sijaitsee Joensuun ytimessä Suvantokadun K-marketin yhteydessä. Suvantokadun toimipisteen vitriinit täytetään jo aamuvarhaisella. Näin ohikulkijat ja lähiseudun asukkaat voivat poiketa hakemassa päivän leivät sekä pullat ja muut herkut tuoreena, kuten he ovat tehneet jo vuosikymmenten ajan. Valikoimaan kuuluvat salaatti- ja keittolounas sekä aina tuoreet leipomotuotteet ja konditoriatuotteet.

-----

Kahvila-myymälä Suvanto
Suvantokatu 21
TOISTAISEKSI SULJETTU.
p. 050 512 2727

suvanto@heinosenleipomo.fi
Sijaintimme kartalla

Kahvila-myymälä Centrum
Leipomokahvila ja myymälä Hiiskoskentie

Leipomokahvila ja myymälä Hiiskoskentie

Vanhin ja perinteikkäin toimipisteemme sijaitsee teollisuusalueella Joensuussa. Jo vuodesta 1968 lähtien olemme tarjonneet niin paikallisille kuin ohi ajaville matkaajille makuelämyksiä, jotka kantavat isältä pojalle. Leipomomme yhteydessä sijaitsevan toimipisteen herkkuvitriinit täytetään jo aamuvarhaisella. Valikoimaan kuuluvat salaatti- ja keittolounas, aina tuoreet leipomotuotteet sekä lämpimät toastit ja -leivät.

-----

TIEDOTE, LEIPOMOKAHVILA 8.4.2020
Salaattibuffet - ja keittolinjasto poikkeuksellisesti suljettu. Kahvila suljettu 10.4. sekä 13.4.
Myynnissä on valikoima laadukkaita take-away-salaatteja sekä lämpimiä lounaita valmiiksi pakattuina.
 

Leipomokahvila ja myymälä
Hiiskoskentie 13
ma-pe 6:00 – 13:00
p. 050 502 2772

toimisto@heinosenleipomo.fi
Sijaintimme kartalla

Kahvila-myymälä Kanervala

Abc-aseman yhteydessä sijaitseva kahvila-myymälä Kanervala tarjoaa makunautintoja arjen tai juhlan piristykseksi. Valikoimaan kuuluvat salaatti- ja keittolounas, aina tuoreet leipomotuotteet, focaccialeipään tehdyt Toastit, maukas aamiainen sekä konditoriatuotteet.

-----

TIEDOTE, KANERVALA 5.4.2020:
Salaattibuffet - ja keittolinjasto poikkeuksellisesti suljettu ja aukioloajoissamme on muutoksia.
Myynnissä on valikoima laadukkaita take-away-salaatteja sekä lämpimiä lounaita valmiiksi pakattuina.
 

Kanervalan kahvila
Vanamokatu 36
ma-pe 7:00 – 14:00
la SULJETTU

p. 045 175 0772

kanervala@heinosenleipomo.fi
Sijaintimme kartalla

Kanervalan kahvila


Kahvila-myymälä Ylämylly

Kauppakeskus Myllärissä sijaitseva Ylämyllyn kahvila on oikea paikka herkutteluun. Pizzeriamme rapeapohjaiset ja italialaisella menetelmällä leivotut Premium-pizzat maistuvat kaikille vauvoista vaareihin ja vitriinit täytetään anivarhain oman leipomon tuoreilla leivonnaisilla sekä täytekakuilla. Tilojamme voit vuokrata myös yksityistilaisuuksiin. Valikoimaan kuuluvat salaattilounas lämpimillä lisukkeilla, premium-pizzat, keittolounas, lämpimät leivät, tuoreet leipomotuotteet sekä laadukkaat konditoriatuotteet ja viikoittain vaihtuva kotiruoka. A-oikeudet.

-----

TIEDOTE, YLÄMYLLY 8.4.2020:
Salaattibuffet - ja keittolinjasto poikkeuksellisesti suljettu.
Myynnissä on valikoima laadukkaita take-away-salaatteja sekä lämpimiä lounaita valmiiksi pakattuina. Pizzerian pizzat ovat poistuneet toistaiseksi valikoimistamme.

Ylämyllyn kahvila
Ylämyllyntie 78, Kauppakeskus Mylläri
ma-pe 8:00 -15:00
la SULJETTU
p. 050 327 6359

yly@heinosenleipomo.fi
Sijaintimme kartalla

Tutustu Ylämyllyn pizzalistaan tästä linkistä:
https://heinosenleipomo.fi/pizzalista