FI EN
Rekisteröidy
Loading...

Ruokaa suurella sydämellä.

Jos etsit lounaslistaa, klikkaa tästä
Jos etsit pizzerian menua, klikkaa tästä

----------------------
 

Herkullinen ruoka on tärkeä osa ikimuistoista tilaisuutta. Saat kauttamme herkulliset catering - ruokatarjoilut ja ammattitaitoisen palvelun myös omiin tiloihisi niin pienelle kuin suurellekin vierasjoukolle, juhliin kuin juhliin.
 

Palveluitamme ovat mm.
- Yritystilaisuudet
- Palaverit
- Kokouspalvelut
- Pikkujoulut
 

Täysin Joensuulaisena yrityksenä pidämme lähiruokaa kunniassa ja suosimme paikallisia, Pohjois-Karjalan seudun tavarantoimittajia ja raaka-aineita. Kauttamme saat halutessasi täyden palvelun tarjoilut sisältäen kuljetuksen, ruoan tarjoiluastioineen, lautaset, lasit ja ruokailuvälineet, pöytäliinat sekä tarjoiluhenkilökunnan. Toimitamme juhlapaikoille, kotiin, työpaikoille tai vaikka picnicille! Vaihtoehtoisesti voit myös noutaa valmistamamme ruoan suoraan kahvilastamme.

Ylämyllyn kahvila tarjoaa erinomaiset puitteet juhlien järjestämiseen. Tunnelmallisessa, juuri valmistuneessa kahvilassa on 50 istumapaikkaa ja anniskeluoikeudet. Kahvila sijaitsee noin 14 kilometrin päässä Joensuun keskustasta. Keittiömme on nuorekas, innostunut ja omistautunut. Taitavissa käsissämme taipuvat myös vegaanisen ruokavalion herkut, eivätkä muutkaan erityisruokavaliot ole meille vieraita. Ammattitaitoinen henkilökunta pitää huolen siitä, että juhlasi jää mieleen. Voit myös vuokrata Ylämyllyn kahvilan juhliasi varten.

--------------------------------------------------------------------------------

Kysy tarjous : yly@heinosenleipomo.fi