Lounaslista

Lämpimät lounaat ja salaatit Joensuussa

Salaattilounas Heinosen Leipomon kahvilamyymälöissä Joensuussa saa päivän tuntumaan kevyemmältä. Ruokaisa salaattibuffet tarjoaa hyvän lounasvaihtoehdon ja samalla voit ostaa uunituoreita, suussasulavia pullia, leipiä, munkkeja ja muita leipomotuotteita kahvin kera nautittavaksi tai kotiin viemisiksi. Valikoimissa on myös muun muassa ruokaisia lihapiirakoita sekä täytettyjä patonkeja ja sämpylöitä. Kaikista kahviloistamme saat lisäksi lämmintä lounaskeittoa, joka on valmistettu paikallisista raaka-aineista. Kanervalasta saat lisäksi Legendaarista Hulluntuhtia suurempaan nälkään. Centrum tarjoaa myös wokkia raikkailla kastikkeilla. Omaan Focaccia-leipään tehdyt lämpimät ja runsastäytteiset toastit vievät kielen mennessään.

lunch-list-img

Viikon lounaslista

VK 17 / 2019

Maanantai

Pinaattikeitto L

Tiistai

Kermainen lohikeitto L,G

Keskiviikko

Riistarouhekeitto L,G

Torstai

Hernekeitto M,G + Pannari L

Perjantai

Perinteinen lihakeitto M,G

Lauantai

Perinteinen lihakeitto M,G

KEITTOLOUNAS

7,50 €

Keittolounas sisältää leivän, salaatin ja jälkiruoaksi kahvin/teen ja herkkupalleron.

Kaikki toimipisteet

TOASTIT

Focaccialeipään tehdyt herkulliset Toastit vaihtuvilla täytteilä

Kanervala, Centrum, Ylämylly, Leipomon kahvila

WOKKI

7,50 €

Makuina kanaa, katkarapua sekä possua / nautaa. Valitse haluamasi kastike ja Nauti! Jälkiruoaksi kahvi / tee ja herkkupallero.

Centrumista

Heinosen leipomo

Lämpimät lounaat ja salaatit Joensuussa

Kaikista kahviloistamme saat lisäksi lämmintä lounaskeittoa ja Kanervalasta sopan lisäksi Hulluntuhti-mättöleipää lämpimillä täytteillä. lihalounasta. Centrum tarjoaa myös wokkia raikkaalla kastikkeella. Kokeile herkullista Uunileipää Hiiskoskentien kahvilastamme.