FI EN
Rekisteröidy
Loading...

Yritys

Heinosen Leipomo

Heinosen Leipomo on Joensuussa vuodesta 1968 toiminut leipomoalan yritys, jonka monipuolinen tuotevalikoima koostuu käsintehdyistä tuotteista. Jo yli 50 vuotta se on kuulunut joensuulaisten ja lähialueella asuvien elämään. Hillomunkit, lihapiirakat, wienerit ja ruokaleivät ovat tunnettua Heinosta. Rakkautemme ruokaan maistuu joka suupalassa. Haluamme tarjota asiakkaillemme unohtumattomia makuelämyksiä,niin juhliin kuin arjen pieniin ja tärkeisiin hetkiin.

Teemme arjesta juhlaa

Ostamme leipomotuotteissa käyttämämme vehnä-, sekä ruisjauhot kotimarkkina-alueemme paikallisesta Liperin Myllystä. Me Heinosella haluamme olla myös omalta osaltamme mukana edistämässä suomalaisen maanviljelyn elinvoimaisuutta ja tukemassa kotimaisen rukiin jalostusta, viljelyä sekä lähellä tuotetun rukiin arvostusta. Ilman hyvää viljaa ei synny herkullista, ravitsevaa leipää.

Haluamme luoda tuotteillamme mieleenpainuvia hetkiä elämään, sillä vasta paistetun leivän ja pullan tuoksu luo makumuistoja, jotka siirtyvät isältä pojalle. Leivomme laadukkaita tuotteita intohimolla ja aina käsin tehtynä - rakkaudella.Jos etsit myymäläkohtaisia yhteystietoja ja puhelinnumeroita, klikkaa TÄSTÄ

Heinosen leipomo

Liikeidea

Yrityksellä on kaksi tärkeää liiketoimintamallia: kahvilatoiminta ja tukkumyynti yritysasiakkaille (kaupat, ravintolat, kahvilat, huoltoasemat...). Henkilökunta koostuu näin pääasiassa leipureista ja kahvilatyöntekijöistä.

Kahvilat

Yrityksellä on 5 lounaskahvilaa Joensuun alueella. Kaikissa kahviloissa tarjotaan monipuolinen salaatti-buffet ja keittolounas. Täytettyjä sämpylöitä on myös moneen makuun. Kaikki sämpylät ovat itse leivottuja, tuoreita ja samana päivänä täytettyjä, mikä on iso kilpailuvaltti. Kahvina tarjoillaan perinteistä Presidentti - kahvia sekä laadukkaita Löfbergsin kahveja.

Heinosen leipomo