toukokuu 04, 2021

Äitienpäivää koristaa usein näyttävä sekä herkullinen täytekakku. Lisäksi juhlavieraille maistuvat niin erilaiset makeat, kuin suolaisetkin leivonnaiset, kuten perinteinen kinkkuvoileipäkakku sekä aidolla fetajuustolla valmistettu suolainen piirakka. Tutustu myös ihaniin ja tuoreisiin gourmet-mansikoihin sekä macaronleivoksiin.Tee tilaus to 6.5. mennessä, niin herkut ehtivät vielä äitienpäiväksi!


Voit tehdä tilauksen kätevästi verkkokaupassamme ja maksaa tuotteet tilauksen ohessa.Valitse kassalla, haluatko noutaa tuotteet mieluummin suoraan kahvilastamme vai haluatko tuotteille kotiinkuljetuksen. Tarjoamme äitienpäivän kunniaksi toimituksen veloituksetta kaikkiin yli 50,00€ arvoisiin tilauksiin. Nouto kahvilasta on aina ilmaista.

Olemme koonneet äitienpäivän kategoriaan kondiittoriemme suosituksia sekä sesongin ihania herkkuja, joita on myynnissä vain rajoitetun ajan. Tutustu tuotteisiin täällä ja löydä oma suosikkisi laajasta valikoimastamme.  Valmistamme  kaikki kakut tilauskakkuina, joten ne tulisi tilata vimeistään torstaina, eli pari päivää ennen juhlia. Kun olet päättänyt mitä kakkua ilman et voi elää, olet vain muutaman napsautuksen päässä ikimuistoisista äitienpäiväjuhlista.  

VERKKOKAUPAN ASIAKASPALVELU

Sähköposti:
toimisto@heinosenleipomo.fi

Puhelin:
0503822277 (ark. 9-12)


Haluaisitko kuulla meistä lisää?